miercuri, 21 august 2019

Protest împotriva lui Gabriel Oprea! Peste 3.000 de oameni au blocat un bulevard și au rupt cordonul jandarmilor în Capitală!

Protest împotriva lui Gabriel Oprea! Peste 3.000 de oameni au blocat un bulevard și au rupt cordonul jandarmilor în Capitală!

Peste 3.000 de oameni protesteză în această seară în fața Senatului față de decizia în cazul Gabriel Oprea. Calea 13 Septembrie este blocată în aceste momente pe ambele sensuri.

Protestatarii afișează pancarte pe care se poate citi: "(L)Egalitatea în fața legii", "Nimeni nu este mai presus de lege", "Asanarea justiției, răspunderea magistraților", "Mandatați să reprezentanți, nu să abuzați", "Parlamentari voi sunteți gunoiul României", "Cancerul care distruge țara", "Șobolanii care fug de justiție", "Vrem dreptate".

De asemenea, sunt afișate pancarte cu poza polițistului Bogdan Gigină, pe care este scris mesajul "Alături de familia Gigină", scrie antena3.ro.

Cei prezenți la protest scandează lozinci împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Mobilizarea pentru protest s-a făcut pe Facebook, după ce, luni, senatorii au votat împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină.

Pe rețeaua de socializare s-au anunțat manifestații similare și în alte orașe din țară.

VEZI ȘI: Proteste în toată țara față de decizia Senatului în cazul Gabriel Oprea - GALERIE FOTO/VIDEO

Comenteaza aceasta stire