joi, 22 august 2019

Proxeneți săltați de mascați după ce au răpit și torturat tinere pentru a le obliga să se prostitueze!

Proxeneți săltați de mascați după ce au răpit și torturat tinere pentru a le obliga să se prostitueze!

Un bărbat și o femeie au fost arestați preventiv după ce procurorii DIICOT au descoperit că cei doi au răpit și torturat mai multe tinere pentru a le obliga să se prostitueze în folosul lor.

Potrivit DIICOT, începînd cu anul 2015, Barbu Tiberiu Edgar și Adam Cristina Diana 'au racolat prin inducere în eroare, lipsire de libertate și constrângere fizică și psihică, mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 19 și 21 ani pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituției în locații de pe raza municipiului București și Suceava, publicând, în vederea atragerii clienților, anunțuri pe diferite site-uri de publicitate'.

"Din investigațiile efectuate a rezultat că inculpații, în scopul obținerii de venituri materiale, au recrutat prin inducere în eroare o persoana vătămată majoră, pe care a lipsit-o de libertate în 2 imobile de pe raza muncipiului București, închiriate în scop infracțional. Inculpații  au obligat persoana vătămată, prin agresiuni repetate psihice și fizice, să practice prostituția în folosul acestora și să procedeze la o întrerupere de sarcină în evoluție de 4 luni și jumătate, în scopul continuării activității de practicare a prostituției.

În continuarea activității infracționale, în luna februarie a anului curent, inculpații  Barbu Tiberiu Edgar  și Adam Cristina Diana au transferat victima într-un apartament de pe raza municipiului Suceava unde au continuat să o exploateze sexual în folosul lor.Ulterior, prin inducere în eroare inculpații au recrutat o altă persoana vătămată, pe care au exploatat-o sexual până la data de 23.08.2016, când cele două persoane vătămate au reușit să fugă din locația în care erau lipsite de libertate și să sesizeze organele de urmărire penală.

De asemenea, cei doi inculpați au recrutat prin intermediul anunțurilor de la mica publicitate o victimă minoră, căreia i-au înlesnit practicarea prostituției în imobilul din municipiul Suceava în care erau exploatate celelalte două persoane vătămate, păstrând jumătate din banii obținuți de minoră prin practicarea prostituției.

În noaptea de 19/20.09.2016, inculpatul Barbu Tiberiu Edgar, prin răpire a preluat din Bacău una dintre cele două victime care reușise să îsi asigure scăparea și a transportat-o în municipiul Suceava, unde a lipsit-o de libertate într-un imobil închiriat în scop infracțional. În dimineața zilei de 21.09.2016 persoana vătămată a fost eliberată de către organele de urmărire penală cu ocazia percheziției domiciliare efectuate în cauză", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Astăzi, Tribunalul Bacău a decis arestarea preventivă a celor doi suspecți.

Comenteaza aceasta stire