vineri, 23 august 2019

Radu Mazăre începe repetițiile pentru Carnaval și demonstrația de KARATE

Primarul Constanței va da startul repetițiilor pentru ultima ediție a Carnavalului de la Mamaia. Totodată, edilul a început și pregătirile pentru o demonstrație de arte marțiale.

Încep repetițiile pentru ultima ediție a carnavalului din sezonul estival 2014. În această seară, primarul Constanței ne va arăta o parte din spectacolul lui Ramses al doilea. Cu această ocazie, Radu Mazăre va prezenta carul de luptă al celui mai puternic faraon al Egiptului Antic și va stabili împreună cu regizorul modul în care își fac apariția pe scenă animalele exotice.

La ora 22.30 pe scena din piațeta de la Cazinoul din Mamaia încep pregătirile pentru sosirea lui Ramses al II-lea. Odată cu faraonul Egiptului antic, în spectacolul de pe 30 august vor apărea și câteva animale de la circ.

„O să vedeți carul meu de luptă, o să vedeți niște haine, să vedem cu șerpii, dacă pot să-i plimbe în momentul în care va fi prezentat haremul“, a spus Radu Mazăre.

Pe lângă pitoni, în fața turiștilor vor apărea lei și un aligator. Primarul spune că Ramses va avea două costume cu care va apărea în fața publicului. Spectacolul va reproduce una din bătăliile în care faraonul apare în fruntea oștilor sale.

„A fost un conducător destoinic și a făcut multe pentru neamul lui și a avut 201 soții. O parte din decor îl vom lua de la teatru, unde și acolo sunt costume, iar armele le vom lua, o parte, de la Buftea“, a explicat primarul Constanței.

Ultima ediție a carnavalului din acest sezon va fi transmisă în direct de Netptun TV, sâmbătă de la ora 21.00 și online pe www.reporterntv.ro.

Înainte de repetițiile pentru carnaval, primarul Constanței a mers la alte de repetiții. A participat la o demonstrație kata alături de președintele Federației Române de Arte Marțiale de Contact, un maestru care are centura neagră cu 5 dan.

Maestrul Dorel Bulearcă a vrut să-i lege kimono-ul primarului tot cu o centură neagră, dar Radu Mazăre a refuzat.

„Domnul primar mi-a spus că nu poate să poarta așa ceva din respect, pentru că nu a ajuns la un astfel de nivel. I-am dat o centură galbenă“, a spus Dorel Bulearcă, președintele Federației Române de Arte Marțiale.

Radu Mazăre ne-a mărturisit că a practicat arte marțiale în adolescență. „Eu am făcut tae kwon do, asta de aici e kyokushinkai. Nu mai știu exact mișcările, de asta repet“.

Primarul a venit la repetiții însoțit de unul din manechinele Fashion tv care va apărea în spectacolul lui Ramses al II-lea.

Demonstrația repetată de primarul Constanței cu maestrul de arte marțiale putea fi urmărită vineri, când Radu Mazăre va participa la deschiderea taberei de vară a artelor marțiale din Mamaia.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire