sîmbătă, 17 august 2019

RADU MAZĂRE se va juca cu lei, pitoni și va trage cu arcul! Află cine este ținta primarului Constanței

Carnavalul de la Mamaia, de pe 30 august, va fi însoțit de multe momente speciale, iar unul dintre acestea va fi acela în care Radu Mazăre va trage cu un arc.

RADU MAZĂRE se va juca cu lei, pitoni și va trage cu arcul! Află cine este ținta primarului Constanței

Radu Mazăre a declarat astăzi, după vizita periodică făcută la sediul Inspectoratului de Poliție Constanța (IPJ), unde se duce pentru dosarul în care este cercetat sub control judiciar, că în această seară încep repetițiile pentru Carnavalul din Mamaia.

Primarul Constanței a spus că la repetițiile de astăzi vor fi aduși doi pitoni. Edilul, care de data aceasta va interpreta rolul faraonului Ramses al II-lea, a spus ca încă se mai lucrează la costumul său.

Spectacolul de pe 30 august din Mamaia va fi însoțit de multe momente speciale, iar unul dintre acestea va fi acela în care Radu Mazăre va trage cu un arc. Ținta primarului va fi o rață! Cel mai probabil, animalul folosit nu va fi unul în carne și oase.

În urmă cu două săptămâni, edilul a mers la circ pentru a vedea o parte dintre animalele care vor urca în premieră pe scena din piațeta Cazinoului din Mamaia. În spectacolul Egiptului antic vom vedea lei, pitoni și un aligator.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire