luni, 23 iulie 2018

Răzvan Marin, 'transferat' de Cosmin Contra la selecționata U21 pentru duelul cu Portugalia

Răzvan Marin a fost trimis la naţionala de tineret pentru meciul de vineri cu Portugalia, din preliminariile EURO 2019. Cosmin Contra şi Daniel Isăilă au convenit asupra acestui lucru, după ce seleţionata U21 a rămas fără Nedelcu şi Dulca, ambii accidentaţi.

Răzvan Marin, 'transferat' de Cosmin Contra la selecționata U21 pentru duelul cu Portugalia

Daniel Isăilă a rămas fără două piese de bază înaintea derby-ului cu Portugalia de la Ovidiu. Mijlocașii Dragoș Nedelcu de la FCSB și Marco Dulca de la Swansea au devenit indisponibili, staff-ul tehnic făcând în aceste moment eforturi pentru a-i recupera până la ora meciului cu Țara Galilor, din 14 noiembrie.

În aceste condiții, Daniel Isăilă și Cosmin Contra au convenit ca Răzvan Marin să joace pentru selecționata U21. Mijlocașul lui Standard Liege a fost convocat în lotul primei reprezentative pentru amicalele cu Turcia și Olanda și s-a pregătit până acum la Mogoșoaia.

Răzvan Marin se va alătura lotului de tineret la Ovidiu, unde a evoluat cu succes pentru Viitorul până la începutul acestui an, când s-a transferat în Belgia. Fotbalistul crescut de Hagi la Academia sa a împlinit 21 de ani, dar este eligibil pentru echipa națională de tineret.

Liderul grupei a 8-a preliminare, România întâlnește Portugalia, în calificările pentru Campionatul European vineri, de la ora 19.00, pe stadionul central din Ovidiu. 

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.