marţi, 16 octombrie 2018

Răzvan Marin, 'transferat' de Cosmin Contra la selecționata U21 pentru duelul cu Portugalia

Răzvan Marin a fost trimis la naţionala de tineret pentru meciul de vineri cu Portugalia, din preliminariile EURO 2019. Cosmin Contra şi Daniel Isăilă au convenit asupra acestui lucru, după ce seleţionata U21 a rămas fără Nedelcu şi Dulca, ambii accidentaţi.

Răzvan Marin, 'transferat' de Cosmin Contra la selecționata U21 pentru duelul cu Portugalia

Daniel Isăilă a rămas fără două piese de bază înaintea derby-ului cu Portugalia de la Ovidiu. Mijlocașii Dragoș Nedelcu de la FCSB și Marco Dulca de la Swansea au devenit indisponibili, staff-ul tehnic făcând în aceste moment eforturi pentru a-i recupera până la ora meciului cu Țara Galilor, din 14 noiembrie.

În aceste condiții, Daniel Isăilă și Cosmin Contra au convenit ca Răzvan Marin să joace pentru selecționata U21. Mijlocașul lui Standard Liege a fost convocat în lotul primei reprezentative pentru amicalele cu Turcia și Olanda și s-a pregătit până acum la Mogoșoaia.

Răzvan Marin se va alătura lotului de tineret la Ovidiu, unde a evoluat cu succes pentru Viitorul până la începutul acestui an, când s-a transferat în Belgia. Fotbalistul crescut de Hagi la Academia sa a împlinit 21 de ani, dar este eligibil pentru echipa națională de tineret.

Liderul grupei a 8-a preliminare, România întâlnește Portugalia, în calificările pentru Campionatul European vineri, de la ora 19.00, pe stadionul central din Ovidiu. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.