joi, 22 februarie 2018

Redacția RISE, controlată de inspectorii ANAF! Victor Ciutacu: 'Jurnaliștii de oengeu se zbat ca homarii în fiertură?'

Redacția RISE, controlată de inspectorii ANAF! Victor Ciutacu: 'Jurnaliștii de oengeu se zbat ca homarii în fiertură?'

Un nou scandal e pe cale să izbucnească în spațiul public. Asta după ce doi inspectori de la ANAF au ajuns în redacția RISE Project, pentru un control inopinat.

Potrivit stiripesurse.ro, totul s-a întâmplat la câteva ore după ce jurnaliștii publicației au anunțat că vor publica o investigație despre liderul PSD, Liviu Dragnea.

În ultima vreme, publicația a furnizat mai multe materiale, ce îl vizau pe acesta.

”Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul "Serviciul lor secret", scria pe pagina de Facebook al Rise Project.

Leful PSD, Liviu Dragnea spune că nu are nicio legătură cu descinderile celor de la ANAF la publicația Rise Project. Dragnea cere public explicații Ministrului Finanțelor și șefului ANAF.

”Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații:1. Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project. 2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea. 4. Faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă”, transmite Liviu Dragnea, într-un comunicat de presă.

Victor Ciutacu are o intervenție dură în acest scandal. Vedeta România TV își aduce aminte că a avut parte de o descindere a celor de la ANAF în trecut. Mai mult, Ciutacu lansează și un atac dur la adresa celor de la Rise Project.

"Când au venit ai lui Blejnar peste noi, cu ordin de control semnat de el și cu numele și adresele noastre de acasă în clar, punându-ne ștampila de evazioniști pe frunte, n-a fost comandă politică? N-am auzit jivinele de facebook ale securității schelălăind a solidaritate. Sau atunci era un act de justiție și echitate publică și opinia publică avea dreptul să afle cât câștigăm noi? Nu și cât plăteam la stat, că se strica vraja.

Sigur că, indiferent cine i-a trimis pe ăia de la Antifraudă la RISE Project fix în ziua în care site-ul de comenzi anunță o nouă servită cu Dragnea, marii controlori tot minți de Gardă Financiară au, dar întreb și eu - deontologic - dacă jurnaliștii de oengeu au ceva de ascuns prin contabilitate. Altfel de ce se zbat ca homarii în fiertură?", a spus Ciutacu pe facebook.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.