marţi, 18 septembrie 2018

REPORTER SPECIAL. 'Let’s make America great again!': Trump a câștigat, ce fac România și Uniunea Europeană?

REPORTER SPECIAL. 'Let’s make America great again!': Trump a câștigat, ce fac România și Uniunea Europeană?

Donald Trump devine al 45-lea președinte american după declarații dure despre rolul tuturor membrilor NATO și după ce a felicitat Marea Britanie pentru 'Brexit'.

De la ora 20.30, la Reporter Special încercăm să aflăm cum va fi relația UE și a României cu Statele Unite conduse de Trump. Invitații lui Victor Radu vor fi Lavinia Stanciu, șefa Departamentului Știri Externe a Neptun TV, și lect. univ. dr. Daniel Citirigă, analist de politică externă. 

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.

Fostul ministru britanic al Apărării și New Europe, atac la Kovesi și Statul Paralel
De Neptun TV 22 august 2018

Această potențială decizie vine după ani de acuzații din ce în ce mai grave și mai publice de tactici necinstite și înșelătoare folosite pentru a obține rata de condamnare impresionantă a DNA de 92%. Îngrijorările cu privire la un sistem de justiție politizată, care încalcă statul de drept și procedurile legale, i-au făcut pe unii dintre membri guvernului să se gândească la o astfel de întreprindere dramatică, informează, încea mai recentă ediție a sa, reputatul săptămânal cu sediul central la Bruxelles, New Europe, o voce extreme de puternică, neafiliată politic, în cadrul Uniunii Europene.

Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară
De Mediafax 22 august 2018

Executivul a făcut acest demers în temeiul art. 6 (alin 2) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea și funcționarea Consililui Suprem de Apărare a Țării.