duminică, 25 august 2019

Revoltă a elevilor Liceului Virgil Madgearu din Constanța! GALERIE FOTO/VIDEO

Scandalurile par să se ţină lanţ la Liceul „Virgil Madgearu“ din Constanţa. După certurile dintre profesori şi director, acum, şi elevii s-au revoltat. Zeci de tineri au protestat astăzi în faţa şcolii, nemulţumiţi că învaţă după-amiaza. Dotaţi cu pancarte, tinerii şi-au cerut drepturile în gura mare, pentru că, spun ei, nici măcar nu au fost consultaţi cu privire la program.

Acești tineri sunt elevi în clasa a XI-a la Liceul „Virgil Madgearu“. La începutul anului școlar au fost anunțați că vor învăța după amiaza, asta în condițiile în care până acum, colegii lor din anii terminali aveau program de dimineață.      

Astăzi, înainte de începerea orelor, elevii au protestat în fața liceului.

Directorul liceului a ieșit în fața elevilor pentru a discuta cu ei, însă recunoaște că nu are soluții. Ea susține că a mutat cursurile clasei a XI după-amiază, pentru că sunt mai multe clase care învață dimineața, față de anii trecuți. Elevii spun însă că ar putea face rocada cu clasele profesionale.

Nu este primul scandal izbucnit la această unitate de învățământ. Mai mulți profesori se plâng că au fost jigniți de directoarea liceului și au început demersurile pentru a o demite. De cealaltă parte, Camelia Marcu susține că există cadre didactice care nu își fac treaba și care nu fac astfel cinste meseriei pe care o practică.  

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire