luni, 21 august 2017

REVOLTĂTOR. O mămică și copilul de 2 ani, diagnosticat cu handicap grav, UMILIȚI într-un supermarket! GALERIE FOTO

REVOLTĂTOR. O mămică și copilul de 2 ani, diagnosticat cu handicap grav, UMILIȚI într-un supermarket! GALERIE FOTO

Acuzații grave la adresa angajaților unuicunoscut supermaket. O mamă din Cluj a fost umilită după ce femeia a alunecat într-o baltă din interiorul magazinului și a căzut lângă rafturi cu copilul de 2 ani, pe care îl ținea în brațe. 

"Mă aflam duminică în Auchan, aici, în cartierul Iris, cu copilașul meu și cu cumnata. Copilașul are aproape 2 ani și era la mine în brațe. Trecând de la raionul de lactate înspre raionul de pește, lângă un frigider era plin de apă. Clar nu am observat având copilașul în brațe și am căzut cu el. Norocul meu a fost că am apucat să îi pun mâna sub cap. Copilașul este diagnosticat cu tetrapareză spastică, are gradul 1 de handicap. Lângă noi, exact unde am căzut, era un domn care punea marfă la raft. Nu vă spun că nu s-a sinchisit să mă ajute și să îmi ia copilul de jos. Eu nu mă puteam ridica pentru că alunecam din nou. Mi l-a luat cumnata, care era înaintea mea. Am cerut să fie chemat un responsabil de magazin. Domnul, care era lângă mine și care m-a văzut că am căzut efectiv, s-a întors cu spatele și nu a vrut să cheme un responsabil, cu care să vorbesc. Când am început să strig, la insistențe, a mai venit o angajată de la Auchan și a insistat și ea ca domnul, fiind cu telefonul în mână, să sune un responsabil. S-a prezentat acolo un responsabil, un tinerel, vorbind foarte flegmatic, cum că ar fi vine mea că este plin de apă lângă frigiderul lor, că eu trebuia să fiu atentă și venind cu tot felul de aberații, în sensul că dacă ploua afară ce făceam. I-am spus că dacă ploua afară eram precaută, picam afară, dar nu la voi în magazin. I-am spus că circulă și alți oameni și că nu are ce căuta balta acolo. Mi-a spus că nu e baltă. Am făcut și poze pentru a se vedea că este baltă. Mi-a spus că exagerez, pentru că am început să strig. Nici măcar scuze nu și-a cerut. Îi venea și să râdă”, a relatat Adina Roxana pentru stiridecluj.ro.

Doar după ce femeia a depus plângere la responsabilii magazinului, tânărul care a avut un comportament total nepotrivit, și-a cerut scuze.

"Cumnata mea a luat curba lângă un raft și a trecut pe lângă un frigider din care curgea apă. A alunecat cu copilul în brațe și a căzut. Cel mic s-a lovit la cap. Nu a văzut balta. Responsabilul de magazin s-a purtat urât. Ne-a spus că dacă ploua afară și alunecam acolo nu era același lucru", a spus pentru sursa citată cumnata femeii, Andreea L.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Alocații de peste 400 de lei pentru copii - ce condiții trebuie să îndeplinească și cum vor fi virați banii
De Neptun TV 18 august 2017

Un proiect de lege trimis deja în Parlament vizează creșterea alocațiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Condiția ar fi, însă, ca școlarii să nu aibă deloc absențe la școală, iar cei mai mici să meargă la grădinițe.

Proiectul de lege privind vaccinarea populației a fost adoptat de Guvern
De Neptun TV 9 august 2017

Proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, remis miercuri MEDIAFAX.

Indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi PLAFONATE la 1800 de euro!
De Neptun TV 31 iulie 2017

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a anunțat, aseară, că indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menționat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

Părinții care REFUZĂ să-și vaccineze copiii riscă AMENZI care pot ajunge la 10.000 de lei! Forma finală a proiectului Legii vaccinării
De Neptun TV 29 iulie 2017

Părinții care refuză să-și vaccineze copiii după ce vor fi informați despre riscuri vor primi avertismente și apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei!