sîmbătă, 20 iulie 2019

REZULTATE TITULARIZARE 2017 CONSTANȚA. Peste 130 de profesori au luat note sub 5!

Sute de cadre didactice au demonstrat din nou că nu au ce căuta la catedră. Rezultatele la examenul naţional de titularizare arată cel puţin la fel de rău ca cele ale elevilor care au participat la Bacalaureat. În judeţul Constanţa, doar 45% dintre candidaţi sunt calificaţi să stea la catedră.

Rezultatele la examenul național de Titularizare arată că mulți profesori nu sunt mai departe de elevii mediocrii cărora le predau.

La Constanța, un candidat care a susținut examenul pentru ocuparea unui post de profesor de educație fizică a primit puțin peste nota din oficiu: 1.45. Un alt cadru didactic care predă în învățământul primar abia a reușit să ia 3. În total, peste 130 candidați au luat note sub 5.  

RECOMANDARE - REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. Primele note vor fi afișate astăzi la sediile inspectoratelor școlare

În județul Constanța, doar patru candidați au luat nota maximă la Titularizare.

Candidații care au luat note mai mari de 5 se pot angaja în învățământ ca suplinitori și doar cei cu note de peste 7 au șansa unui post titularizabil. Aceștia vor fi repartizați în ședințele publice organizate de Inspectoratul Școlar Județean.  

Comenteaza aceasta stire

Cum să suportați mai ușor canicula. Sfaturi de la specialiștii ISU Dobrogea și medicii SMURD
De Neptun TV 5 iulie 2019

Mențineți legătura cu persoanele în vârstă (rude, vecini, persoane cu dizabilități) interesându-vă de starea de sănătate a acestora și oferindu-le asistență ori de câte ori au nevoie;