joi, 18 iulie 2019

REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. Primele note vor fi afișate astăzi la sediile inspectoratelor școlare

De Mediafax 8:36, 18 iulie 2017 642 vizite Invatamant
REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. Primele note vor fi afișate astăzi la sediile inspectoratelor școlare

Primele rezultate ale examenului scris de titularizare vor fi afișate marți, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, dascălii nemulțumiți de notele obținute având posibilitatea să depună contestații până miercuri, la ora 15.00.

Contestațiile se înregistrează la sediile inspectoratelor școlare județene în zilele de marți, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv miercuri, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul dedicat în data de 25 iulie, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

UPDATE. Ministerul Educației Naționale a anunțat, miercuri, că rata notelor peste 7 sau egale cu 7, înainte de formularea contestațiilor, obținute de profesorii care au susținut proba scrisă a Titularizării este de 45,73%, în creștere cu 1,30% față de anul trecut, când s-a înregistrat un procent de 44,43%.

Cel mai ridicat procent de note peste 7 sau egale cu 7 (interval 7 - 10) s-a înregistrat în județul Cluj, de 58,81%, iar cel mai scăzut, în județul Giurgiu de 24,06%.

40 de lucrări au fost anulate în centrele de evaluare pentru nerespectarea metodologiei de concurs.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site pe 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 4.930 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 58.486 pentru angajare pe perioadă determinată.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. La proba scrisă a examenului de titularizare, 12,48% (2.972) dintre candidați s-au retras din motive personale sau medicale, iar alți 36 de candidați au fost eliminați, conform reprezentanților ministerului.

Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice/catedre în anul școlar 2017-2018, potrivit sursei citate.

Rata de participare la proba scrisă a examenului de titularizare a fost de 86,37%, după ce la testare s-au prezentat 23.815 candidați din totalul celor 27.572 înscriși.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. Din promoția de absolvenți ai anului 2017, au fost prezenți 3.251 de candidați, adică 83,29% din cei 3.903 care s-au calificat pentru a susține proba.

Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 26 iulie.

„Precizăm că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului”, conform Ministerului Educației.

REZULTATE TITULARIZARE 2017 EDU.RO. Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 4.930 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 58.486 pentru angajare pe perioadă determinată.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Daniel Ababei, elev de nota 10 la bacalaureat: 'În sistemul de învățământ românesc se pune accentul pe cantitatea informației, nu pe calitate'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Daniel Ababei a obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat. Din toamnă, va urma cursurile universității „Imperial College London“, la Secția de securitate cibernetică.

CONSTANȚA. Calendarul probelor scrise la Bacalaureat 2019. Când se vor afișa primele rezultate
De Neptun TV 1 iulie 2019

Luni, 1 iulie, se desfășoară proba scrisă la Limba și Literatura Română. Timpul destinat elaborării lucrării este de trei ore.