marţi, 18 iunie 2019

Rochii ale vedetelor vor fi scoase la licitație la Londra

Una dintre rochiile lui Amy Winehouse va fi scoasă, în această seară, la licitație, în capitala Marii Britanii. Organizatorii evenimentului se așteaptă să obțină pe ea 20 de mii de lire sterline. În cadrul aceleiași licitații vor mai fi vândute vestimentații purtate de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Prințesa Diana. Rochia cu care Amy Winehouse apare îmbrăcată pe coperta albumului “Back to Black” va fi scoasă la licitație, în această seară. Cele care își doresc acest obiect vestimentar au nevoie doar de foarte mulți bani, fiindcă prețul ținutei este estimat la 20 de mii de lire sterline. La evenimentul care se va desfășura în Londra vor putea fi licitate și alte rochii purtate de nume mari ale cinematografiei. Rochia a fost donată pentru a fi scoasă la vânzare chiar de designerul de origine thailandeză care a creat-o. Banii obținuți vor fi oferiți fundației înființate de Amy Winehouse.  Reprezentanții casei de licitații spun că această ținută este specială, pentru că reprezintă o amintire emblematică a vocii magice a lui Amy Winehouse. Dacă rochia din dantelă purtată de Audrey Hepburn într-o scenă din filmul “Vacanță la Roma” ar putea fi vândută cu doar câteva mii de lire sterline, costumul Chanel care a aparținut lui Elizabeth Taylor costă mult mai mult. Însă cea care ar putea scoate din buzunarele licitatorilor până la 70 de mii de lire sterline este o replică a rochiei de mireasă purtate de Prințesa Diana. Piesa vestimentară a fost realizată pentru muzeul Madame Tussauds din Londra.

Comenteaza aceasta stire

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

Financial Times: Demisia Theresei May riscă să conducă la producerea unui Brexit fără niciun acord
De Mediafax 25 mai 2019

Demisia premierului Theresa May deschide drumul unei competiții haotice pentru conducerea Partidului Conservator și amplifică probabilitatea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit, comentează cotidianul Financial Times.

Alegerile europene au început. Unde își exercită cetățenii deja dreptul la vot
De Neptun TV 23 mai 2019

Marea surpriză pe scena olandeză o reprezintă Partidul Forumul pentru Democrație, care a fost fondat cu doar 2 ani în urmă de Thierry Baudet. Prin discursuri populiste, afirmații scandaloase și nefondate, partidul aspiră la un referendum privind ieșirea Olandei din UE, acuzând UE de atacurile teroriste de pe continent care, conform partidului, au avut loc din cauza unei proaste gestionări a migrației ilegale. Partidul dorește și retragerea Olandei din Acordul de la Paris privind lupta împotriva schimbărilor climatice, ieșirea din Schengen și, la dorința cetățenilor, din zona euro. Partidul este estimat să obțină 5 locuri, ceea ce ar aduce o pondere mai mare familiei Conservatorilor și Reformiștilor din Parlamentul European.

The Guardian: Tendințe extremiste - clivajele puternice de pe harta politică a Europei
De Mediafax 19 mai 2019

Formațiunile extremiste, în principal cele care critică Uniunea Europeană, ar putea obține rezultate bune în scrutinul europarlamentar, deși este dificil de anticipat dacă vor putea forma un grup politic coerent în viitoarea legislatură a Parlamentului European, comentează publicația The Guardian.

Olanda a câștigat finala concursului Eurovision 2019!
De Mediafax 19 mai 2019

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa "Arcade", a câștigat finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sâmbătă seară, la Expo Tel Aviv ((International Convention Center), din Israel.