marţi, 23 mai 2017

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO

De Alexandra Șteoleacă 22:59, 11 mai 2017 80 vizite Internet / IT&C
loading...

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța.

Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

De asemenea, a adus în același loc clienți și parteneri alături de mari nume din domeniul IT. Crucial Systems & Services pune preț pe securitatea datelor fiecărui client.

„Este o ediție care privește tehnologiile informatice aplicate companiilor și persoanelor fizice. Revoluția digitală, astăzi, face și aduce provocări pentru companiile actuale – să se adapteze mediului digital. Cele mai importante amenințări includ ransomware, malware sau internet offsyncs – presupune interacțiunea între echipamente și poate constitui o breșă de securitate. Toate aceste provocări, trebuie să le facem față cu resurse din ce în ce mai mici și pretenții din ce în ce mai mari”, a declarat Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems.

”Dorim să devină o tradiție în Constanța. În fiecare an, în luna mai să găsim câte o nouă temă unde să dezbatem noi provocări din lumea IT. Avem reprezentanți a 14 vendori, mai precis 30 de invitați, iar din partea publicului constănțean și tulcean avem 80 de invitați”, a precizat Andreea Avrigeanu, director Crucial Systems.

De exemplu, acest partener a venit cu o  inovație în materie de video conferințe, care ușurează munca marilor companii.

Crucial Systems & Services oferă servicii integrate: Enterprise Resource Planning, soluții Business Intelligence, soluții de arhivare și Document Management, soluții de securitate, consultanță IT, rețele garantate, suport tehnic autorizat HP, DELL, FUJITSU și Call Center. 

loading...

Comenteaza aceasta stire

Crucial Systems a organizat cel mai mare eveniment IT din Dobrogea! Reprezentanții unor companii de renume au venit cu ultimele soluții informatice!
De Neptun TV 17 mai 2017

Crucial Systems & Services a organizat joi, 11 mai 2017, a doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial). Rock IT Fest a fost numele ales în acest an de către organizatori pentru cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Cel mai mare atac cibernetic din istoria internetului! Zeci de țări au fost ținta unui atac tip ransomware!
De Neptun TV 13 mai 2017

Autoritățile americane și britanice au avertizat vineri împotriva unui val de atacuri cibernetice simultane, care au afectat zeci de țări din întreaga lume, cu ajutorul unui virus utilizat pentru a se obține răscumpărare și au recomandat ca pirații informatici care îl folosesc să nu fie plătiți, potrivit AFP.

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 11 mai 2017

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța. Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

ROCK IT FEST. Ultimele tehnologii și soluții în materie de IT, prezentate la Constanța, în cadrul unui eveniment cu atmosferă de festival!
De Neptun TV 10 mai 2017

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) își propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României și vă invită să evadați din monotonia biroului și să pătrundeți într-o atmosferă de... festival!

Vești bune pentru utilizatorii de WhatsApp! Aplicația introduce cea mai cerută funcție!
De Alin Tarnovschi 1 mai 2017

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise, în maximum cinci minute de la trimitere, astfel permițându-le acestora să își corecteze greșelile sau să evite rușinea, scrie The Telegraph.