duminică, 25 august 2019

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța.

Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

De asemenea, a adus în același loc clienți și parteneri alături de mari nume din domeniul IT. Crucial Systems & Services pune preț pe securitatea datelor fiecărui client.

„Este o ediție care privește tehnologiile informatice aplicate companiilor și persoanelor fizice. Revoluția digitală, astăzi, face și aduce provocări pentru companiile actuale – să se adapteze mediului digital. Cele mai importante amenințări includ ransomware, malware sau internet offsyncs – presupune interacțiunea între echipamente și poate constitui o breșă de securitate. Toate aceste provocări, trebuie să le facem față cu resurse din ce în ce mai mici și pretenții din ce în ce mai mari”, a declarat Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems.

”Dorim să devină o tradiție în Constanța. În fiecare an, în luna mai să găsim câte o nouă temă unde să dezbatem noi provocări din lumea IT. Avem reprezentanți a 14 vendori, mai precis 30 de invitați, iar din partea publicului constănțean și tulcean avem 80 de invitați”, a precizat Andreea Avrigeanu, director Crucial Systems.

De exemplu, acest partener a venit cu o  inovație în materie de video conferințe, care ușurează munca marilor companii.

Crucial Systems & Services oferă servicii integrate: Enterprise Resource Planning, soluții Business Intelligence, soluții de arhivare și Document Management, soluții de securitate, consultanță IT, rețele garantate, suport tehnic autorizat HP, DELL, FUJITSU și Call Center. 

Comenteaza aceasta stire