joi, 22 iunie 2017

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO

De Alexandra Șteoleacă 22:59, 11 mai 2017 85 vizite Internet / IT&C
loading...

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța.

Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

De asemenea, a adus în același loc clienți și parteneri alături de mari nume din domeniul IT. Crucial Systems & Services pune preț pe securitatea datelor fiecărui client.

„Este o ediție care privește tehnologiile informatice aplicate companiilor și persoanelor fizice. Revoluția digitală, astăzi, face și aduce provocări pentru companiile actuale – să se adapteze mediului digital. Cele mai importante amenințări includ ransomware, malware sau internet offsyncs – presupune interacțiunea între echipamente și poate constitui o breșă de securitate. Toate aceste provocări, trebuie să le facem față cu resurse din ce în ce mai mici și pretenții din ce în ce mai mari”, a declarat Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems.

”Dorim să devină o tradiție în Constanța. În fiecare an, în luna mai să găsim câte o nouă temă unde să dezbatem noi provocări din lumea IT. Avem reprezentanți a 14 vendori, mai precis 30 de invitați, iar din partea publicului constănțean și tulcean avem 80 de invitați”, a precizat Andreea Avrigeanu, director Crucial Systems.

De exemplu, acest partener a venit cu o  inovație în materie de video conferințe, care ușurează munca marilor companii.

Crucial Systems & Services oferă servicii integrate: Enterprise Resource Planning, soluții Business Intelligence, soluții de arhivare și Document Management, soluții de securitate, consultanță IT, rețele garantate, suport tehnic autorizat HP, DELL, FUJITSU și Call Center. 

loading...

Comenteaza aceasta stire

ADIO, ROAMING! Tot ce trebuie să știi despre eliminarea tarifelor de roaming în UE
De Alin Tarnovschi 13 iunie 2017

Minutele, SMS-urile și datele consumate în roaming în interiorul Uniunii Europene (UE) și țărilor din Spațiul Economic European (SEE) se vor scădea din resursele naționale incluse începând cu data de 15 iunie, urmând ca, după epuizarea acestora, consumul să fie taxat la fel ca în România, în afara propriei rețele, a anunțat Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Paradoxul pur românesc! Producem IT-iști pe bandă rulantă, însă site-urile instituțiilor arată la fel ca și acum 10 ani!
De Alin Tarnovschi 1 iunie 2017

Deși România are 110.000 de IT-iști, unul dintre cei mai buni indicatori de acest fel din regiune, iar an de an peste 10.000 de absolvenți de profil termină școala, marea majoritate a instituțiilor și companiilor de stat au site-uri încremenite în timp, cu design de acum 10-15 ani, cu informații greu de găsit, cum e cazul declarațiilor de avere sau strategiilor sectoriale, sau fără modalități de contact.