joi, 22 august 2019

ROCK IT FEST. Ultimele tehnologii și soluții în materie de IT, prezentate la Constanța, în cadrul unui eveniment cu atmosferă de festival!

ROCK IT FEST. Ultimele tehnologii și soluții în materie de IT, prezentate la Constanța, în cadrul unui eveniment cu atmosferă de festival!

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial)  își propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României și vă invită să evadați din monotonia biroului și să pătrundeți într-o atmosferă de... festival!

Crucial Systems & Services vă dă întâlnire la "Rock IT Fest", joi, 11 mai, la hotel IAKI din Mamaia, pentru a vă prezenta ultimele tehnologii și soluții informatice care revoluționează activitatea zilnică de la birou și încalcă orice regulă de eveniment cunoscut anterior.

Idea de Rock s-a născut din necesitatea de a ne îndepărta de conceptul standard de eveniment clasic IT și de a găsi acea expresie cuprinzătoare atât ca formă, cât și ca mesaj la contactul cu publicul larg. Ne-am inspirat din trendul și istoria muzicii rock, care la începutul anilor 70 s-a adresat unui public tot mai specializat și a dezvoltat un limbaj rafinat care avea să revoluționeze muzica vremii.

Așa a luat naștere "Rock IT Fest". Acest eveniment îl adresăm persoanelor pasionate de IT, care sunt dornice să fie la curent cu tot ce este nou în acest domeniu și îi invităm la festivalul brand-urilor bine – cunoscute  pentru a afla ultimele noutăți și tot ce este reprezentativ pentru industria în care activăm.

Crucial Systems activează pe piața din România ca un integrator de soluții și care de peste 19 ani își respectă promisiunea de a fi mereu inovativi și atenți la nevoile clienților.

Comenteaza aceasta stire