luni, 25 martie 2019

Roger Moore, celebru pentru seria James Bond, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani

Roger Moore, celebru pentru seria James Bond, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani

Actorul britanic Sir Roger Moore, celebru pentru rolurile sale din seria James Bond, a murit, astăzi, în Elvetia, după o luptă cu o boală necruțătoare, a anunțat familia sa, citată de The Telegraph.

Potrivit sursei citate, actorul a murit de cancer în Elveția, relatează Reuters. 

"Cu inima grea trebuie să anunțăm decesul tatălui nostru iubit, Sir Roger Moore, astăzi, în Elveția, după o scurtă dar curajoasă luptă împotriva cancerului", au scris copiii actorului pe contul său de Twitter, notează AFP.

Cei 12 ani în care a jucat rolul James Bond în șapte filme, agentul secret britanic cu un apetit uriaș pentru pericol și femei, l-a făcut pe Moore un milionar și un idol în întreaga lume.

Comenteaza aceasta stire

DJ Snake, la Constanța. Nume sonore în lineup-ul Neversea
De Neptun TV 20 martie 2019

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo și MO la piesa „Lean on” a celor de la Major Lazer. Artistul este și producător și a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga. A câștigat premii pentru piesa „Turn down for what” și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer „Lean On” a depășit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.