luni, 26 februarie 2018

Țigan român condamnat la închisoare în Marea Britanie după ce și-a lăsat însărcinată soția de 13 ani!

Țigan român condamnat la închisoare în Marea Britanie după ce și-a lăsat însărcinată soția de 13 ani!

Un cetățean român de etnie romă, în vârstă de 25 de ani, a fost trimis după gratii de autoritățile din Marea Britanie după ce și-a lăsat însărcinată soția - o fată în vârstă de 13 ani.

Bărbatul s-ar fi însurat în mod ilegal cu fata înainte de a pleca din România, spun reprezentanții autorităților britanice, care l-au trimis la închisoare pentru șase ani.

Avocatul celui acuzat spune însă că măritișul fetelor tinere este o tradiție romă.

'Este un obicei vechi, practicat și astăzi pe scară largă. Căsătoria unei fete tinere cu un bărbat mai în vârstă nu este nimic extraordinar în cultura romă', spune avocatul.

Acesta a declarat, în fața curții, că șiganii sunt marginalizați în țara lor natală, România.

Cu toate acestea, acuzatul a fost condamnat la șase ani de închisoare, recunoscând în fața magistraților că a întreținut relații sexuale cu minora.

'Problema este vârsta la care a avut loc actul, iar din punct de vedere legal vârsta minimă pentru căsătorie este aceeași în România ca și în Marea Britanie - 16 ani. Relațiilele sexuale cu copii sunt ilegale, iar în acest caz este vorba despre un copil de 12 ani, indiferent care sunt obiceiurile în alte locuri. Este vorba despre un copil care așteaptă la rândul ei un copil, care se va naște peste câteva săptămâni, și am înțeles că în România nu i va oferi educație [...] Acesta nu este un act liber consimțit. Copiii trebuie apărați de ceilați și de ei înșiși', a precizat judecătorul.

Comenteaza aceasta stire

Gala BAFTA 2018: Starurile, în negru pe covorul roșu! Ducesa Kate a purtat o rochie verde închis GALERIE FOTO
De Neptun TV 19 februarie 2018

Gala BAFTA nu impune un cod vestimentar, însă, anterior, directorul academiei, Jane Lush, a declarat că organizația sprijină aceste inițiative pentru schimbare.

MASACRUL DIN FLORIDA! Mărturiile supraviețuitorilor: un profesor și-a protejat elevii cu trupul său! Un ultim mesaj pentru mama: 'Dacă nu scap, să știi că te iubesc'
De Neptun TV 17 februarie 2018

O elevă în vârstă de 15 ani a mărturisit că l-a văzut pe atacator apropiindu-se și s-a trântit la podea prefăcându-se moartă.

ALERTĂ CU ANTRAX la Bruxelles, în clădirea unde se află Consulatul României! Patru persoane plasate în CARANTINĂ!
De Neptun TV 9 februarie 2018

Patru persoane au fost plasate în carantină în urma unei alerte cu antrax la Bruxelles. Pompierii au fost chemați în clărirea în care își are sediul secția consulară a României.

SpaceX a intrat în istorie: s-a lansat cu succes cea mai puternică rachetă din lume! Cele trei propulsoare au aterizat înapoi pe Pământ
De Neptun TV 7 februarie 2018

Cele trei propulsoarea s-au reîntors pe Pământ. Două dintre ele au aterizat în sincron, în aplauzele entuziasmate ale spectatorilor.

Avion militar rus doborât în Siria: pilotul, prins și ucis! O grupare islamistă care are legături cu Al-Qaida a revendicat atacul!
De Neptun TV 4 februarie 2018

Un avion militar rus a fost doborât ieriîn Siria, responsabilitatea pentru această acțiune fiind revendicată de Hayat Tahrir al-Sham (HTS), o grupare militantă formată în urma fuziunii mai multor organizații islamiste, inclusiv Frontul Nusra, fosta ramura siriană a rețelei teroriste Al-Qaida.

Mii de persoane au fost evacuate în Hong Kong - o bombă din al doilea Război Mondial a fost descoperită!
De Neptun TV 3 februarie 2018

Poliția a închis zona în care a fost descoperită bomba, geniștii lucrând în cursul nopții pentru a neutraliza dispozitivul.

IMAGINI RARE: Cămile acoperite cu zăpadă după ce a nins în Arabia Saudită! GALERIE FOTO
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Mai multe fotografii arată câteva cămile acoperite de zăpadă, în timp ce localnicii au fost surprinși în timp ce se bucură de stratul de omăt.

Premiile Grammy 2018: Bruno Mars, cel mai premiat artist! Lista câștigătorilor din acest an
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Bruno Mars a primit premii pentru toate categoriile Grammy în care a fost nominalizat.

PROTESTE în Rusia - sute de oameni cer boicotarea alegerilor prezidențiale!
De Neptun TV 28 ianuarie 2018

Alte manifestații au avut loc în orașele Novosibirsk, Kurgan, Omsk, Magadan, Kemerovo și Yakuțk. Suporterii lui Navalnîi au declarat că așteaptă sute de persoane care să participe la manifestații similare în alte 118 orașe.