miercuri, 24 iulie 2019

Românii nu mai au nevoie de permise de muncă pentru Germania

Românii nu mai au nevoie de permise de muncă pentru Germania

Fără permise de muncă în Germania! Guvernul de la Berlin a decis, astăzi, că din 2012 nu vor mai avea  nevoie de acest act obligatoriu absolvenții de facultate care solicită un loc de muncă corespunzător pregătirii lor, cei ce vor începe o pregătire profesională într-o întreprindere și nici sezonierii. Potrivit Deutsche Welle, companiile nu vor mai fi obligate să demonstreze că n-au găsit muncitori din Germania sau din celelalte state UE cărora nu li se aplică restricții de niciun fel de piața muncii atunci când vor angaja români. Statul german se număra printre ultimele 10 țări membre UE care restricționează accesul muncitorilor români și bulgari pe piața muncii.  

Conform legislației europene, actualele restricții nu pot continua în niciun stat membru după sfârșitul anului 2013 și, în consecință, vor fi ridicate în acel moment.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.