duminică, 21 iulie 2019

Ronaldo ține steagul sus

Fostul mare atacant, acum în vârstă de 35 de ani, a adus Braziliei ultimul trofeu mondial în 2002, marcând ambele goluri ale victoriei, 2-0 în finala disputată împotriva Germaniei în cadrul turneului din Japonia și Coreea de Sud. Numirea lui Ronaldo este privită ca o lovitură de imagine în contextul anchetei penale în care președintele forului brazilian este cercetat pentru fapte de corupție. În cadrul conferinței de presă de instalare, Ronaldo a declarat: “Acest Campionat nu aparține nici FIFA, nici Federației Braziliene, nici Comitetului de Organizare și nici guvernului, ci aparține publicului. El trebuie să fie mândru de acest Campionat Mondial, el trebuie să ia parte la această competiție.” Ronaldo și-a exprimat satisfacția cu privire la revenirea în preajma echipei naționale ca oficial. Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale a jucat în Europa pentru Barcelona, Inter Milano și Real Madrid. Și alți foști mari fotbaliști cum ar fi Michel Platini pentru Franța sau Franz Beckenbauer pentru Germania au ajutat la organizarea de turnee finale în țările lor.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.