duminică, 25 august 2019

Rucsacuri pline cu rechizite pentru copiii nevoiași din Constanța

Rucsacuri pline cu rechizite pentru copiii nevoiași din Constanța

35 de copiii nevoiași din trei cartiere constănțene au primit astăzi în dar câte un rucsac plin cu rechizite, dar și dulciuri strânse de preoții bisericii “Buna Vestire”. Acțiunea face parte din proiectul “Dăruind vei dobândi” inițiat în urmă cu 3 ani de Arhiepiscopia Tomisului.

Mare bucurie a fost pentru cei 35 de copii din cartierele constănțene Coiciu, Viile Noi și Henri Coandă când au primit darurile strânse de preoții de la biserica “Buna Vestire”. Rucsacurile pline ochi de rechizite îi vor ajuta să întâmpine cu bine noul a școlar. Arhiepiscopul Tomisului a ținut să le fie alături copiilor care provin din familii nevoiașe.

Printre cei care au primit astăzi daruri l-am întâlnit și pe Daniel, un băiețel de 10 ani care vrea să ajungă medic chirurg. Un vis petru care se pregătește de pe acum. Acțiunea face parte din proiectul „Dăruind vei Dobândi”.

Arhiepiscopia  Tomisului a anunțat că astfel de acțiuni vor fi organizate în toate bisericile din județul Constanța pentru reducerea abandonului școlar.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire