sîmbătă, 15 decembrie 2018

S-a dat casa!

Ultima rundă, ultimul zar, ultima întrebare! Așa am aflat numele celui care în curând va locui într-o casă canadiană cu etaj, câștigată la emisiunea Noroc că știi!

Octavian, de profesie electronist, nu s-a lăsat doar în seama norocului, a avut și cunostințele necesare pentru a răspunde la ineditele întrebări. La diferență de doar câteva puncte a fost Ștefan, care a condus pe tot parcursul emisiunii și doar diferenta de punctare a intrebarilor a hotărât care este marele câștigător!

Casa canadiană este un concept de habitat foarte popular in America de Nord si din ce in ce mai intilnita in Europa si chiar in Romania.

La fel de bine pregătiți, dar cu un strop de noroc mai puțin, ceilalți trei concurenți, Ștefan, Mihai, Florin, situați pe locul doi, trei și patru, au primit câte un voucher în valoare de 500 de euro pentru a pleca în excursie în S.U.A.

Comenteaza aceasta stire

Cele mai frumoase destinații de iarnă din Europa
De Mediafax 24 noiembrie 2018

De văzut este spectacolul "Spărgătorul de nuci" la Teatrul de balet. De asemenea, se poate petrece o noapte în bizarul Hotel de gheață de la Bâlea Lac, situat la o oră de mers cu mașina în Munții Făgăraș.