luni, 22 aprilie 2019

S-a dat startul în Turul Dobrogei!

Cea de-a 12-a ediție a Turului Dobrogei a debutat astăzi la Sala Sporturilor din Constanța. 50 de cicliști, reprezentînd cele mai bune cluburi din țară, s-au aliniat la startul festiv și au rulat pe o distanță de 4 kilometri, pe bulevardul Mamaia, caravana traversînd orașul. Cicliștii au trecut apoi la treabă în contratimpul individual programat între Hotelul Caraiman și Aqua Magic ! Cei 50 rutieri au plecat rând pe rând de la blockstart și s-au luptat pentru fiecare secundă și implicit o poziție mai bună la startul primei etape. Vântul a fost principalul adversar al performerilor, însă cu toate acestea favoriții nu au dezamăgit. Cel mai bun timp a fost obținut de Alexandru Ciocan de la Dinamo București, urmat îndeaproape de Zoltan Șipoș de la Mazicon București, care a obținut al doilea timp.

Organizatorii s-au declarat mulțumiți de prolog și rămân optimiști în ceea ce privește buna desfățurare a competiției.

Un amplu rezumat al etapei va fi difuzat în fiecare seară la Neptun TV, cu începere de la ora 23.  

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.