vineri, 22 februarie 2019

S-a dat startul în Turul Dobrogei!

Cea de-a 12-a ediție a Turului Dobrogei a debutat astăzi la Sala Sporturilor din Constanța. 50 de cicliști, reprezentînd cele mai bune cluburi din țară, s-au aliniat la startul festiv și au rulat pe o distanță de 4 kilometri, pe bulevardul Mamaia, caravana traversînd orașul. Cicliștii au trecut apoi la treabă în contratimpul individual programat între Hotelul Caraiman și Aqua Magic ! Cei 50 rutieri au plecat rând pe rând de la blockstart și s-au luptat pentru fiecare secundă și implicit o poziție mai bună la startul primei etape. Vântul a fost principalul adversar al performerilor, însă cu toate acestea favoriții nu au dezamăgit. Cel mai bun timp a fost obținut de Alexandru Ciocan de la Dinamo București, urmat îndeaproape de Zoltan Șipoș de la Mazicon București, care a obținut al doilea timp.

Organizatorii s-au declarat mulțumiți de prolog și rămân optimiști în ceea ce privește buna desfățurare a competiției.

Un amplu rezumat al etapei va fi difuzat în fiecare seară la Neptun TV, cu începere de la ora 23.  

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.