vineri, 24 mai 2019

S-a dat startul înscrierilor la Școala Spectrum!

Școala Gimnaziala Spectrum din Constanța a deschis etapa înscrierilor pentru anul școlar 2019. Acreditată de Ministerul Educației Naționale încă din anul 2008, Școala Spectrum asigură atât un cadru educațional performant cât și o pregătire fundamentală a elevilor pentru viață. Misiunea școlii este de a asigura tuturor elevilor o educație de calitate prin centrarea învățării pe elev.

Clasele cu număr mic de elevi, cursurile de engleză intensiv, laboratoare de specialitate, cluburi opționale și pregătirea pentru examenele naționale împreună cu o echipă de profesori cu experiență fac din Școala Spectrum un centru de excelență în educație care dezvoltă aptitudinile copiilor și le cultivă încrederea în ei înșiși.

Comenteaza aceasta stire

Deputatul constănțean George Vișan, mesaj de susținere a candidaților social-democrați pentru alegerile europarlamentare.
De Neptun TV 14 mai 2019

Deputatul constănțean George Vișan a transmis un mesaj de susținere a candidaților social-democrați pentru alegerile europarlamentare.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, mesaj de Ziua Europei!
De Neptun TV 8 mai 2019

Acesta a făcut o declarație politică prin care își exprimă recunoștința pentru valorile europene și susținerea procesului de consolidare europeană.

Secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia, modernizată cu ajutorul Clubului Rotary 'Cetatea Tomis'
De Neptun TV 7 mai 2019

Locuitorii din Medgidia, dar și din împrejurimi, au de acum înainte o șansă în plus la viață. Astăzi, în prezența primarului localității, Valentin Vrabie, a fost dată în folosință noul echipament ce va înzestra secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia.

Senatorul Ștefan Mihu, interpelare pentru decalarea perioadei de începere a anului școlar în scopul promovării turismului românesc!
De Neptun TV 7 mai 2019

În ședința Senatului din 6.05, senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare privind o corelare mai strânsă a structurii anului școlar cu obiectivele promovarii turismului românesc.