vineri, 19 iulie 2019

Șah la Rege !

Gică Hagi are nu numai suporteri, ci și contestatari la Galatasaray. După fostul internațional turc Sergen Yalcin, care l-a acuzat pe Hagi că nu prea are față de Galata, acum a venit rândul bosniacului Zvejzdan Misimovic să lanseze un atac virulent la adresa Regelui. Trecut practic pe linie moartă după sosirea lui Hagi la Istanbul, Misimovic spune că românul n-are nicio treabă cu meseria de antrenor și că nu e singurul care crede acest lucru. Internaționalul bosniac l-a criticat pe Hagi și pentru faptul că atunci când l-a folosit, l-a utilizat pe un alt post decât cel de bază. Transferurile făcute de Hagi în această iarnă au fost și ele un motiv de nemulțumire pentru Misimovici. Bosniacul nu înțelege achiziționarea jucătorilor din România, în condițiile în care, spune el, existau suficienți jucători de valoare în lotul Galatei. Misimovic mai spune că jucătorii Galatei nu au curajul să facă astfel de declarații, însă toată lumea râde de deciziile luate de Hagi. După conlictul cu Hagi, Zvjezdan Misimovic vrea să își rezilieze contractul cu Galatasaray și să plece la altă echipă la finalul campionatului.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.