luni, 23 iulie 2018

Sandu Iacob a semnat cu HC Dobrogea Sud: 'Sper să găsim cele mai bune soluții pentru ca suporterii să se bucure de rezultatele echipei’

Sandu Iacob a semnat cu HC Dobrogea Sud: 'Sper să găsim cele mai bune soluții pentru ca suporterii să se bucure de rezultatele echipei’

Handbal Club Dobrogea Sud a obținut semnătura lui Sandu Iacob, anunțată încă de la începutul săptămânii. Antrenorul în vârstă de 40 de ani și-a reziliat contractul cu HC Vaslui, dar se află în acest moment în Slovacia în calitate de selecționer al echipei naționale de tineret U20, care susține două meciuri de pregătire. Iacob spune că nu a stat pe gânduri atunci când i s-a oferit postul la Constanța.

Sandu Iacob a jucat pentru HCM Constanța un singur sezon, 2005-2006, dar a fost unul de referință în istoria clubului, încununat cu titlul de campion și Cupa României după o prezență remarcabilă în semifinalele Cupei Cupelor. Performanțe care au contat în alegerea sa.

Iacob începe treaba la Constanța de luni, când va conduce primele antrenamente ale echipei la Sala Sporturilor.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.