joi, 17 ianuarie 2019

Șapte jucători ai campioanei HCM convocați la națională

Șapte jucători ai campioanei HCM convocați la națională

Popescu, Sabou, Stamate, Șimicu, Ghionea, Csepreghi și Novanc sunt cei șapte jucători chemați sub tricolor de la HCM, liderul incontestabil al campionatului României. Clubul constănțean este de ani buni principalul furnizor de jucători pentru lotul național.

După ratarea calificării la Mondiale și demisia lui Vasile Stîngă, federația a mizat pe un antrenor din generația tînără, Eliodor Voica, pentru campania de calificare la EURO 2014, care va începe în toamnă. Tehnicianul Științei Bacău a devenit, la doar 44 de ani, noul selecționer al României.

Echipa de club a lui Voica, Știința Bacău, are 3 jucători convocați, Ghiță, Rotaru și Dospinescu, asemenea vicecampioanei Odorhei, care îi dă pe Ciobanu, Mihalcea și Talas Huba. Constanța are oameni pe toate posturile pentru primele teste sub comanda lui Voica, pe 1 și 2 aprilie, contra Macedoniei lui Angelovski, locul 5 la Europeanul din Serbia.

Sita a cernut dur în sferturile Ligii Campionilor, căruia nu i-a supraviețuit dintre fostele adversare ale HCM-ului decît Cimos Koper. După Wisla Plock în optimi, Hamburg a capotat și ea în fața lui Fuchse Berlin, iar Metalurg Skopje a pierdut disputa cu Croația Zagreb. În clubul select al celor mai bune 8 echipe ale continentului mai sunt prezente Barcelona, Atletico Madrid și Ademar Leon din Spania, Kiel, din Germania și Kopenhavn din Danemarca.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire