marţi, 20 noiembrie 2018

Șapte jucători ai campioanei HCM convocați la națională

Șapte jucători ai campioanei HCM convocați la națională

Popescu, Sabou, Stamate, Șimicu, Ghionea, Csepreghi și Novanc sunt cei șapte jucători chemați sub tricolor de la HCM, liderul incontestabil al campionatului României. Clubul constănțean este de ani buni principalul furnizor de jucători pentru lotul național.

După ratarea calificării la Mondiale și demisia lui Vasile Stîngă, federația a mizat pe un antrenor din generația tînără, Eliodor Voica, pentru campania de calificare la EURO 2014, care va începe în toamnă. Tehnicianul Științei Bacău a devenit, la doar 44 de ani, noul selecționer al României.

Echipa de club a lui Voica, Știința Bacău, are 3 jucători convocați, Ghiță, Rotaru și Dospinescu, asemenea vicecampioanei Odorhei, care îi dă pe Ciobanu, Mihalcea și Talas Huba. Constanța are oameni pe toate posturile pentru primele teste sub comanda lui Voica, pe 1 și 2 aprilie, contra Macedoniei lui Angelovski, locul 5 la Europeanul din Serbia.

Sita a cernut dur în sferturile Ligii Campionilor, căruia nu i-a supraviețuit dintre fostele adversare ale HCM-ului decît Cimos Koper. După Wisla Plock în optimi, Hamburg a capotat și ea în fața lui Fuchse Berlin, iar Metalurg Skopje a pierdut disputa cu Croația Zagreb. În clubul select al celor mai bune 8 echipe ale continentului mai sunt prezente Barcelona, Atletico Madrid și Ademar Leon din Spania, Kiel, din Germania și Kopenhavn din Danemarca.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.