vineri, 22 iunie 2018

ITALIA. Șase români s-au îmbătat și s-au bătut lăsând gunoaie într-un parc / Primarul: 'Sunt animale persoane indezirabile - să plece acasă!'

ITALIA. Șase români s-au îmbătat și s-au bătut lăsând gunoaie într-un parc / Primarul: 'Sunt animale persoane indezirabile - să plece acasă!'

Șase imigranți români sunt cercetați în Italia după ce, fiind în stare de ebrietate, s-au bătut și au lăsat gunoaie într-un parc, după o petrecere, iar primarul localității în care au avut loc incidentele i-a comparat cu animalele și îi consideră indezirabili.

Incidentele au avut loc duminică într-un parc din stațiunea Marina Julia, situată în localitatea Montfalcone, în apropierea orașului Trieste (regiunea Friuli-Venezia Giulia).

Șase români rezidenți în Marina Julia sunt acuzați că au băut într-un parc, au aruncat pe jos sticle și alte gunoaie, după care, fiind în stare de ebrietate, s-au luat la bătaie. În altercație, geamuri ale unui imobil rezidențial au fost sparte. Doi dintre români au fost transportați la Spitalul "Sfântul Pavel" din Monfalcone.

Primarul din Montfalcone, Anna Maria Cisint, s-a deplasat la fața locului și a condamnat vehement incidentele.

"Este dezgustător ce au lăsat în urmă indivizi identificați drept cetățeni de origine română", a declarat Anna Maria Cisint, membră a formațiunii de extremă-dreapta Liga Nordului, pe pagina de Facebook, potrivit site-ului de știri IlFriuli.it.

Joi, primarul a revenit cu declarații. "Când identificările vor deveni oficiale, voi activa toate instrumentele prevăzute de lege", a continuat Cisint, precizând că suspecții sunt angajați ai unei firme a trustului de construcții navale Fincantieri.

"Am activat deja biroul juridic al localității și, dacă va fi un proces penal, administrația se va constitui parte civilă pentru a cere daune. Vom cere companiei la care lucrează să își asume responsabilitatea și să intervină, inclusiv pentru a repara daunele provocate.

Vom cere și activarea altor prevederi: pentru noi, sunt persoane indezirabile, care vin la Monfalcone pentru a munci, dar se comportă ca animalele și ne-ar plăcea ca și firma lor să îi considere indezirabili. Nu pot face mizerii în orașul care îi găzduiește. Să plece acasă", a spus primarul.

Comenteaza aceasta stire

Tânără arestată în Rusia - Karina este acuzată că spiona în favoarea României!
De Neptun TV 20 iunie 2018

Aceasta riscă până la 20 de ani în închisoare dacă va fi găsită vinovată, informează presa rusă.

ATAC ARMAT în fața unei școli din Marea Britanie
De Neptun TV 18 iunie 2018

Poliția a fost alertată de localnici care au auzit o serie de împușcături.

Summit istoric Donald Trump-Kim Jong-un: Cei doi lideri au dat mâna în Singapore
De Neptun TV 12 iunie 2018

Președintele american Donald Trump a declarat că summitul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a desfășurat "neașteptat de bine", anunțând că cei doi vor semna un document important, relatează site-ul agenției Reuters.

Donald Trump, izolat la summitul G7 pe fondul disensiunilor privind Rusia, comerț, schimbări climatice
De Neptun TV 9 iunie 2018

Trump, care a avut o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron ]n cursul summitului, a declarat că relația este specială, dar uneori se întâmplă să fie testată atunci când vine vorba de comerț.

VULCANUL Fuego din Guatemala, cea mai violentă erupție din ultimii 40 de ani: Cel puțin 25 de persoane au murit, iar sute au fost rănite! GALERIE FOTO/VIDEO
De Mediafax 4 iunie 2018

Vulcanul, situat la aproximativ 40 Km sud-vest de capitala Ciudad de Guatemala, a revărsat o cantitate uriașă de lavă și cenușă, aruncând în aer bolovani de mari dimensiuni. Potrivit experților, această erupție este cea mai mare din 1974, relatează BBC.

Israelul a atacat obiective din Fâșia Gaza, în replică la cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014. Raiduri de o violență extremă
De Neptun TV 30 mai 2018

Autoritățile militare de la Tel Aviv a anunțat că a lansat peste 35 de raiduri aeriene ce au vizat poziții ale Hamas și Jihadul Islamic, în replică la ceea ce Israelul a catalogat ca fiind cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014.

ALERTĂ CU BOMBĂ înaintea finalei Ligii Campionilor: Stații ale metroului de la Kiev, evacuate!
De Neptun TV 26 mai 2018

Forțele de securitate au evacuat pasagerii după ce au primit un apel telefonic ce semnala presupusa existență a unei bombe, în jurul orei 13.

ACCIDENT FEROVIAR în Italia! Doi morți, printre care și un român, și 23 de răniți - GALERIE FOTO/VIDEO- GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Printre persoanele decedate se numără și un mecanic al trenului care a lovit un camion ce staționa pe linia de cale ferată. Trei vagoane au deraiat în urma impactului.