vineri, 22 august 2014

SC RAJA SA a inaugurat un centru zonal la Murfatlar

De Roxana Glăvan 20:21, 1 iunie 2012 900 vizite Social

Vom ști în orice moment când funcționează o pompă la Buftea, de ce la Năvodari, deși este plin rezervorul, continuă să funcționeze un utilaj sau când este o avarie la Constanța. O spun reprezentanții SC RAJA SA, care astăzi au inaugurat în localitatea constănțeană Murfatlar un centru zonal unde funcționează și un centru de excelență ce folosește sisteme de comunicare a datelor la distanță, pe calea undelor. Investiția este o premieră pentru țara noastră.

 

Centrul zonal ce adăpostește și un centru de excelență a fost inaugurat de SC RAJA SA la Murfatlar. Practic, o clădire veche a fost transformată complet și dotată cu aparatură Motorola, ce folosește un sistem de transmitere a datelor pe calea undelor 24 de ore din 24. La inaugurare au participat și reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București. Astfel, compania va putea economisi energie, utilajele nu vor mai funcționa în gol, nu vor mai fi atât de multe avarii, iar dacă vor fi, se va putea interveni mai ușor. Asta înseamnă prețuri mai mici în producerea apei și în livrarea către populație. Totul este posibil cu ajutorul sistemelor de la Murfaltar, pe care primii cursanți învață să le folosească. Acest tip de tehnologie nu este utilizat numai în sectorul apă-canal, având aplicații și în sectoare precum petrol, gaze, transport de energie electrică sau infrastructură de transport. După implementarea sistemului, următorul proiect vizează citirea de la distanță a apometrelor consumatorilor în orice locație unde funcționează SC RAJA SA.

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Traian Broască, profesorul vedetelor, la Asta-i ViaȚa...la Mare!

Traian Broască este omul care le-a format pe Inna, Cream, Angels, Alexandra Stan, artiste recunoscute pe scenele internaționale datorită tehnicii vocale de care profesorul s-a ocupat îndeaproape.

Ce AMENDĂ te paște dacă nu dai cu subsemnatul la Fisc

Luni, 25 august, este termenul limită până la care pot fi depuse la Fisc mai multe formulare prin care se declară taxele datorate statului și declarații informative și recapitulative.

Electrocasnice DISTRUSE de fluctuațiile de curent electric. Peste o mie de locuințe afectate în localitatea Castelu
De Cristi Popovici 22 august 2014

Oamenii spun că li s-au ars frigiderele și televizoarele, iar proprietarii magazinelor s-au văzut cu marfă de mii de lei stricată, pentru că nu au avut unde să o țină la rece.

Tablierul podului Canalului Dunăre-Marea Neagră, pus pe poziții. GALERIE FOTO

Pe 22 august 2014 a fost finalizat montajul tablierului metalic la podul la km 0+540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Se întorc ploile! Intră AICI și vezi regiunile afectate!
De Oana Iancu 22 august 2014

Vremea întoarce foaia în Oltenia, Muntenia, dar și în zona de munte. În urmă cu puțin timp, metorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabilă din această noapte de la ora 03.00 până duminică la ora 23.00.

Și-a comandat MÂNCARE de la un cunoscut RESTAURANT din Constanța, dar i-a pierit pofta pe loc. Află ce a găsit în farfurie!
De Roxana Murat 22 august 2014

De o surpriză neplăcută a avut parte, seara trecută un client al unui restaurant din Constanța.

VIDEO. INVAZIE de OMIZI în Constanța și Ialomița. Larvele au ajuns să le intre oamenilor în case!
De Andreea Filip 21 august 2014

În Ialomița, localnicii se plâng că larvele le-au distrus o parte din recolta de fructe și acum le pătrund în locuințe. Și în unele zone din Constanța, insectele au atacat pomii și au pătruns în apartamentele oamenilor.

Au spus „adio“ bunului simț! TURIȘTII pentru care STRADA și PLAJA sunt același lucru. VIDEO
De Cristi Popovici 21 august 2014

Au pe ei doar slipul, șortul sau bikini, în cazul doamnelor și domnișoarelor, iar singurele accesorii ce le lipsesc sunt colacul și salteaua.

Liviu Dragnea: „Pentru prima dată, toate solicitările de microbuze școlare din țară vor fi onorate”
De Oana Cernat 21 august 2014

În România nu vom mai avea copii care merg la școală pe jos, kilometri întregi prin ploaie sau viscol. O spune vicepremierul Liviu Dragnea, care a predat, astăzi, la Galați cheile a 16 microbuze școlare, achiziționate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Protest la Arad! Personalul Serviciului de Ambulanță refuză să mai îndure abuzurile conducerii!
De Alina Gâju 21 august 2014

Zeci de angajați ai Serviciului de Ambulanță Arad au protestat astăzi în curtea instituției. Oamenii spun că au cele mai mici salarii din țară dintre ambulanțieri și acuză de abuzuri conducerea.

AVERTIZARE de PLOI ȘI VIJELII în toată țara
De Cristina Pancrat 21 august 2014

Sfârșitul de august se anunță capricios. Meteorologii au emis o nouă informare de instabilitate atmosferică accentuată pentru toată țara.

Guvernul a dat undă verde pentru înființarea Poliției Animalelor
De Cristina Pancrat 20 august 2014

Se înființează Poliția Animalelor. Potrivit hotărârii emise ieri de Guvern, noua structură va funcționa în cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare.

Românii care lucrează peste hotare sunt cei mai mari investitori în ECONOMIE
De Cristina Pancrat 20 august 2014

Aproape două miliarde de euro. Aceștia sunt banii pe care românii care muncesc în străinătate i-au trimis în țară în prima jumătate a anului.

Cum arată videoproiectorul de dimensiunea unui telefon mobil
De Roxana Glăvan 19 august 2014

Videoproiectoarele de dimensiunea unui laptop tind să devină istorie. Acum, noile modele nu sunt mai mari decât un telefon mobil.

Peste o sută de bolnavi de cancer, condamnați la suferință. Unicul aparat de radioterapie din Galați nu mai poate fi folosit
De Oana Cernat 19 august 2014

Cum ați reacționa dacă ați afla că o persoană dragă a pierdut lupta cu cancerul pentru că aparatele de radioterapie din spitale sunt fie prea vechi, fie stricate

VIDEO. Trotuarul de pe o stradă din Constanța, transformat în GROAPĂ DE GUNOI
De Antonia Maer 19 august 2014

Imaginile mizeriei și nepăsării, într-un cartier rezidențial al Constanței. Două firme au transformat zona de lângă staționul Farul într-un depozit de pământ și moloz.

Criză de sânge în toată țara. În unele spitale, operațiile sunt amânate
De Roxana Glăvan 19 august 2014

Ministrul Sănătății face apel către cetățeni să doneze sânge, având în vedere sesizările primite în ultimele zile privind deficitul de sânge și produse de sânge din unele unități sanitare și totodată cere centrelor de transfuzie prelungirea programului și folosirea unităților mobile.

De unde a început și cum a făcut avere DINU PATRICIU, fondator al PNL și al Rompetrol
De Victor Radu 19 august 2014

Dinu Patriciu, fondator al PNL și cel care a înființat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită și vândută vreodată de un antreprenor român, prezent patru ani consecutiv în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

Peste 500 de femei din Constanța, din mediul rural și urban, vor fi ajutate să se integreze pe piața muncii
De Roxana Glăvan 19 august 2014

Peste 500 de femei din Constanța, care în ultimii ani nu au avut decât meseria de mamă, soție sau gospodină în propria casă, vor avea, în curând, un job adevărat. Asta după ce vor trece prin cursurile de calificare oferite de Primăria Constanța, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

35 de medici sunt cercetați și aproape 10.000 de pacienți sunt audiați într-un dosar privind decontări ilegale
De Silvia Pascale 19 august 2014

Cutremur în lumea medicală din România. 35 de doctori sunt cercetați de procurori și peste 10 mii de pacienți sunt audiați într-un dosar privind decontări ilegale prin Casa județeană de Sănătate din Iași.

Proiectul privind amnistierea fiscală a PENSIONARILOR și a MAMELOR, pe masa Guvernului
De Cristina Pancrat 19 august 2014

Guvernul discută astăzi proiectul privind amnistierea fiscală a pensionarilor și a mamelor care au primit indemnizații pentru creșterea copilului.