duminică, 30 aprilie 2017

Scandal ca la ușa cortului într-un liceu din Constanța - VIDEO

Înjurături ca la uşa cortului într-un liceu din judeţul Constanţa. Protagoniştii nu sunt însă elevii, aşa cum v-aţi aştepta, ci 4 profesoare. În timpul unei şedinţe în cancelarie, acestea şi-au adresat cuvinte grele, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Totul s-a terminat la poliţie, unde protagonistele au depus plângere una împotriva celeilalte.

De Alexandra Șteoleacă 19:15, 17 februarie 2017 2364 vizite Invatamant
loading...

Profesoara de franceză, una de limba de română și două învățătoare sunt implicate în acest scandal în care cuvintele jignitoare pe care și le-au adresat sunt imposibil de reprodus.

Conflictul este unul mai vechi și a degenerat când toate cadrele s-au întâlnit la ședință. Profesoarele au ajuns chiar să se reclame una pe alta la poliție.

Profesoara de limba franceză are 25 de ani și  de aproape doi predă la școala din Făurei, care aparține de Băneasa. Directorul liceului din localitate spune că femeia nu ar fi la prima abatere de acest gen. În trecut, ea ar mai fi jignit o elevă de clasa a-VII care mânca în timpul orei.

Ce exemplu sunt acești profesori pentru elevii din comună, se întreabă localnicii. Dacă ei nu-și pot stăpâni nervii, atunci ce pretenții să mai aibă de la cei cărora le predau.

Primarul din Băneasa a fugit de camera de luat vederi, atunci când reporterii Neptun TV i-au cerut o părere. La Inspectoratul Școlar nu există, deocamdată, nicio plângere în acest scandal.

Sunt însă cele patru sesizări la Poliție, referitoare la limbajul folosit de patru profesoare în timpul ședinței cu scântei din cancelarie și rămâne de văzut ce măsuri vor lua agenții.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Situație incredibilă la un liceu din Constanța! Mai mulți elevi care au câștigat un concurs NASA nu au bani pentru a-și revendica premiul - VIDEO
De Ioana Paidos 19 aprilie 2017

Situație incredibilă la un liceu din Constanța. Un grup de elevi câștigători la concursul NASA nu găsește bani pentru a-și revendica premiul. Deși au căutat cu disperare sponsori, liceenii și profesorii coordonatori nu au primit decât promisiuni.

Elevii de clasa a doua au trecut prin emoțiile primelor testări naționale - VIDEO
De Ioana Paidos 11 aprilie 2017

La doar 8 ani elevii trec prin emoțiile primelor testări naționale din viața lor. În această perioadă, școlarii de clasa a doua susțin evaluări scrise și orale la limba română și matematică. Nu doar micuții au avut emoții, ci și părinții care cred că testările sunt stresante la o vârstă atât de mică.

Elevii unui liceu din Constanța sunt consiliați de colegii mai mari cu privire la pericolele jocului 'Balena Albastră' - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Între două ore de română și matematică, elevii învață și despre pericolele jocurilor online. Alarmați că 'Balena Albastră' face în continuare victime, directorii de școli au început campanii de informare în rândul adolescenților. La un liceu din Constanța, informațiile le-au fost transmise elevilor de colegii mai mari.

CONSTANȚA. Jumătate din elevi ar promova BAC-ul, iar patru din zece ar pica Evaluarea la matematică
De Mediafax 31 martie 2017

Aproximativ jumătate dintre elevii de clasa a XII-a din județul Constanța ar promova examenul de bacalaureat, iar în ceea ce privește simularea Evaluării Naționale, patru din zece elevi nu au reușit să ia notă de trecere la matematică, în cadrul simulării Evaluării Naționale.

Toate școlile din Constanța vor stabili întâlniri cu părinții și elevii pentru prevenirea jocului 'Balena Albastră'
De Neptun TV 31 martie 2017

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța a transmis tuturor școlilor din Constanța o recomandare pentru prevenirea jocului 'Balena Albastră'.