joi, 23 martie 2017

Scandal ca la ușa cortului într-un liceu din Constanța - VIDEO

Înjurături ca la uşa cortului într-un liceu din judeţul Constanţa. Protagoniştii nu sunt însă elevii, aşa cum v-aţi aştepta, ci 4 profesoare. În timpul unei şedinţe în cancelarie, acestea şi-au adresat cuvinte grele, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Totul s-a terminat la poliţie, unde protagonistele au depus plângere una împotriva celeilalte.

De Alexandra Șteoleacă 19:15, 17 februarie 2017 2349 vizite Invatamant
loading...

Profesoara de franceză, una de limba de română și două învățătoare sunt implicate în acest scandal în care cuvintele jignitoare pe care și le-au adresat sunt imposibil de reprodus.

Conflictul este unul mai vechi și a degenerat când toate cadrele s-au întâlnit la ședință. Profesoarele au ajuns chiar să se reclame una pe alta la poliție.

Profesoara de limba franceză are 25 de ani și  de aproape doi predă la școala din Făurei, care aparține de Băneasa. Directorul liceului din localitate spune că femeia nu ar fi la prima abatere de acest gen. În trecut, ea ar mai fi jignit o elevă de clasa a-VII care mânca în timpul orei.

Ce exemplu sunt acești profesori pentru elevii din comună, se întreabă localnicii. Dacă ei nu-și pot stăpâni nervii, atunci ce pretenții să mai aibă de la cei cărora le predau.

Primarul din Băneasa a fugit de camera de luat vederi, atunci când reporterii Neptun TV i-au cerut o părere. La Inspectoratul Școlar nu există, deocamdată, nicio plângere în acest scandal.

Sunt însă cele patru sesizări la Poliție, referitoare la limbajul folosit de patru profesoare în timpul ședinței cu scântei din cancelarie și rămâne de văzut ce măsuri vor lua agenții.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Porți deschise la Universitatea Ovidius din Constanța! Liceenii constănțeni au făcut primul pas spre viața de student - VIDEO
De Ioana Paidos 21 martie 2017

Liceenii constănțeni își aleg drumul în viață. Dacă unii știu deja ce carieră vor avea, alții sunt în continuare nehotărâți. Mulți dintre adolescenții aflați în clasa a 12-a au mers astăzi la Universitatea Ovidius pentru a vedea oferta educațională, dar și pentru a sta de vorbă cu studenții.

Ciuperci în sala de clasă la liceul Telecom din Constanța! Directoarea a fost amendată cu 1.000 de lei - VIDEO
De Neptun TV 17 martie 2017

Directoarea liceului Telecom din Constanța, Andra Șandru, a fost amendată cu 1.000 de lei de inspectorii Direcției de Sănătate Publică pentru că 26 de elevi învățau într-o sală de clasă deteriorată și în care au crescut ciuperci în pardoseală.

Cinci elevi au leșinat la școală și au ajuns la spital în urma unui joc foarte periculos!
De Alin Tarnovschi 17 martie 2017

Cinci elevi ai Școlii gimnaziale 'Veronica Micle' din Iași au ajuns, astăzi la prânz, la spital, după ce în timpul pauzei au decis să se joace un joc periculos, ținându-și respirația.

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. Matematica le-a dat bătăi de cap copiilor! Un elev de la Colegiul 'Mircea cel Bătrân' a fost eliminat din examen - VIDEO
De Ioana Paidos 16 martie 2017

Matematica le-a cam dat bătăi de cap elevilor astăzi la simularea testelor naționale. Mulți au ieșit dezamăgiți din sala de examen, însă speră să se descurce mai bine la vară, când notele vor conta cu adevărat.

Subiectul extrem de simplu de la simularea la română pe care mii de elevi l-au greșit. Tu știi să-l rezolvi?
De Alin Tarnovschi 16 martie 2017

O întrebare extrem de simplă de la simularea examenului de Evaluare națională la limba română i-a pus în încurcătură pe elevi. Mii dintre aceștia au semnat o petiție după ce au greșit răspunsul, conform baremului, și au pierdut punctele alocate cerinței respective.

Școlile din Constanța, DECIMATE de un val de infecții! Copiii stau cu măști pe față în timpul orelor - FOTO
De Ioana Paidos 14 martie 2017

Val de infecții respiratorii și răceli în școlile din Constanța. Din cauza bolilor de sezon, multe clase funcționează cu jumătate din efectiv sau chiar mai puțin. Școlile au devenit un adevărat focar de infecție, unde elevii au ajuns să poarte măști de protecție în timpul orelor.

Elevii încep de astăzi simulările pentru examenele din vară!
De Neptun TV 13 martie 2017

De astăzi și până vineri, la nivelul întregii țări, are loc simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și a probelor scrise din cadrul examenului...

Un liceu din Constanța va fi DESFIINȚAT la sfârșitul anului viitor
De Alin Tarnovschi si Robert Nenciu 3 martie 2017

Centrul Regional de pregătire a personalului din turism. Așa s-ar putea numi de anul viitor Liceul Agricol Palas. Vorbim despre o inițiativă a Primăriei Constanța și a Ministerul Turismului care vine în urma numeroaselor solicitări ale agenților economici din turism ce se plâng de lipsa forței de muncă specializate.

Târg de Științe la o școală din Constanța! Elevii au lăsat deoparte telefoanele și tabletele în favoarea experimentelor - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 2 martie 2017

Au lăsat deoparte tableta și telefonul în favoarea experimentelor științifice. Elevii unei școli gimnaziale din Constanța au făcut demonstrația lucrurilor învățate la orele de chimie, fizică și biologie. Spectatori au fost colegii lor mai mici, care la final au premiat cel mai interesant experiment.

Start înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Sunt aproximativ 180.000 de locuri în toată țara!
De Neptun TV 27 februarie 2017

Astăzi începe prima etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare care va dura până pe 16 martie, iar a doua etapă se va desfășura între 24 și 30 martie. Este vorba de aproximativ 180.000 de locuri, la nivel național.