miercuri, 24 iulie 2019

Scandal între un medic și managerul Policlinicii cu Plată din Constanța - VIDEO

Scandal la Policlinica cu Plată din Constanţa! Un medic dermatovenerolog în acuză pe managerul instituţiei de abuz, după ce acesta a decis că nu-i va prelungi contractul de prestări servicii. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la dorinţa medicului de a prelua orele de consultaţie ale unei colege aflate în concediu de maternitate.

Medicul primar dermatovenerolog Nelu-Doru Popescu susține că lucrează în Policlinica cu Plată din Constanța de 21 de ani.

De curând, el a fost înștiințat că va trebui să elibereze cabinetul, deoarece contractul de prestări servicii în cadrul acestei instituții nu-i va fi prelungit.

Conflictul dintre medic și directorul Policlinicii cu Plată ar fi pornit după ce Nelu-Doru Popescu ar fi vrut să efectueze consultații și în orele alocate unei colege, aflată acum în concediu de maternal.

Managerul Policlinicii cu Plată susține că medicul Nelu-Doru Popescu a lucrat pe baza unui contract de prestări servicii și, așa cum angajatul poate renunța la contract, la fel poate face și angajatorul.

Doctorul Popescu speră ca instanța să-i facă dreptate și să se poată întoarce la locul de muncă.

Comenteaza aceasta stire