luni, 19 noiembrie 2018

Scandal la Guvern pe banii pentru Campania electorală a PDL. Premierul a părăsit sala, acuzînd presiuni politice foarte mari

Scandal la Guvern pe banii pentru Campania electorală a PDL. Premierul a părăsit sala, acuzînd presiuni politice foarte mari

Premierul Ungureanu ar fi ieșit supărat din ședința coaliției și a cerut miniștrilor Justiției și Finanțelor, aflați la discuții, să părăsească și ei sala împreună cu el, deoarece liderii partidelor de la putere au spus că vor veni la vot în Parlament doar dacă Guvernul decide anumite alocări bugetare.

Potrivit unor surse politice care au făcut declarații pentru Mediafax, "Premierul aproape că a trântit ușa sălii în care avea loc, luni, ședința coaliției și a spus că nu răspunde la presiuni. «Nu mai discut în contextul acesta. Faceți presiuni prea mari», a zis aproape textual Ungureanu. El le-a cerut să iasă din sală și miniștrilor Justiției, Cătălin Predoiu, și Finanțelor, Bogdan Drăgoi, prezenți și ei la discuții. Acestea susțin că premierul a fost deranjat mai ales de atitudinea liderilor PDL, care ar fi condiționat prezența la vot în Parlament pentru susținerea inițiativelor legislative ale Guvernului de solicitarea ca șeful Guvernului să dispună alocarea de fonduri bugetare către anumite circumscripții electorale. Premierul le-a spus acestora că nu trebuie efectuate cheltuieli care nu se justifică și că solicitările nu pot fi îndeplinite, dar liderii coaliției ar fi replicat că "pe vremea fostului Guvern se putea", susțin sursele citate.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Gheorghe Donțu a anunțat candidații PSD la alegerile locale din 2020
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Invitat în această seară la emisiunea „Audiență în direct“, moderată de Măriuca Androne, consilierul județean PSD și președintele organizație de seniori PSD Constanța a anunțat în premieră numele candidaților PSD la alegerile locale din 2020.

Tăriceanu: În condițiile războiului politic total, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE
De Neptun TV 25 octombrie 2018

În opinia sa, "cine crede că liderii europeni vor fi înțelegători, când în an electoral oamenii politici de la București se vor în război, se înșală", iar "România deja pierde teren și va avea enorm de pierdut dacă lucrurile nu se schimbă de urgență".