marţi, 20 februarie 2018

SCANDAL la Neversea! Horia Constantinescu susține că terasele închise de OPC funcționează în continuare!

Probleme pentru directorul OPC Constanţa în timpul unui control în perimetrul festivalului Neversea. Acesta îi acuză pe angajaţii firmei de pază, contractate de organizatori, că nu l-au lăsat să verifice o terasă unde constatase nereguli grave în urmă cu câteva zile.

De Andreea Bajdechi 20:48, 8 iulie 2017 740 vizite NEPTUN TV LIVE

Așa a fost întâmpinat noaptea trecută Horia Constantinescu,  șeful OPC Constanța, la porțile de acces către Neversea. În urma unor sesizări, acesta a vrut să verifice mai mulți agenți economici care-și desfășoară activitatea în interiorul festivalului. Deși s-a legitimat, agenții firmei de pază nu i-ar fi permis să intre. 

Ajutat de doi jandarmi, șeful OPC a fost în cele din urmă primit în incinta festivalului.  A constatat că din cele două locații închise cu trei zile în urmă, pentru nereguli grave, una funcționa fără probleme. 

Astăzi, altor doi comisari, chemați în control, li s-a îngreunat accesul, acuză șeful OPC Constanța.

Organizatorii festivalului Neversea spun că incidentul a apărut ca urmare a unor probleme de comunicare între agenții de pază și inspectorii OPC. Mai mult, nu au nici o obiecție împotriva controalelor OPC, cu care sunt complet de acord. 

La rândul său, Iulian Radu, managerul firmei de pază, a declarat pentru publicația on-line Ct100  că șeful de dispozitiv la Neversea este un colonel de la Jandarmi,  iar agenții săi au acționat potrivit protocolului încheiat cu autoritățile.

 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.