miercuri, 20 iunie 2018

SCANDAL la Neversea! Horia Constantinescu susține că terasele închise de OPC funcționează în continuare!

Probleme pentru directorul OPC Constanţa în timpul unui control în perimetrul festivalului Neversea. Acesta îi acuză pe angajaţii firmei de pază, contractate de organizatori, că nu l-au lăsat să verifice o terasă unde constatase nereguli grave în urmă cu câteva zile.

De Andreea Bajdechi 20:48, 8 iulie 2017 745 vizite NEPTUN TV LIVE

Așa a fost întâmpinat noaptea trecută Horia Constantinescu,  șeful OPC Constanța, la porțile de acces către Neversea. În urma unor sesizări, acesta a vrut să verifice mai mulți agenți economici care-și desfășoară activitatea în interiorul festivalului. Deși s-a legitimat, agenții firmei de pază nu i-ar fi permis să intre. 

Ajutat de doi jandarmi, șeful OPC a fost în cele din urmă primit în incinta festivalului.  A constatat că din cele două locații închise cu trei zile în urmă, pentru nereguli grave, una funcționa fără probleme. 

Astăzi, altor doi comisari, chemați în control, li s-a îngreunat accesul, acuză șeful OPC Constanța.

Organizatorii festivalului Neversea spun că incidentul a apărut ca urmare a unor probleme de comunicare între agenții de pază și inspectorii OPC. Mai mult, nu au nici o obiecție împotriva controalelor OPC, cu care sunt complet de acord. 

La rândul său, Iulian Radu, managerul firmei de pază, a declarat pentru publicația on-line Ct100  că șeful de dispozitiv la Neversea este un colonel de la Jandarmi,  iar agenții săi au acționat potrivit protocolului încheiat cu autoritățile.

 

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.