marţi, 26 martie 2019

SCANDAL pe presemnalizarea radarelor rutiere! GODINĂ: A modificat legea după ce a fost amendat! ROMAN: Un maestru al tertipurilor milițienești

SCANDAL pe presemnalizarea radarelor rutiere! GODINĂ: A modificat legea după ce a fost amendat! ROMAN: Un maestru al tertipurilor milițienești

Marian Godină îl acuză pe inițiatorul legii care impune presemnalizarea radarelor rutiere că și-a făcut lege pentru el. Florin Roman îi răspunde lui Godină și-l numește maestru al manipulărilor milițienești.

Marian Godină susține că liberalul a modificat articolul din CODUL RUTIER referitor la amplasarea radarelor, după ce el însuși a fost amendat de autorități. Godină publică o motivare a hotărârii date de instanță în dosarul în care Roman a cerut anularea procesului verbal de contravenție.

”Domnul deputat a ocolit și dumnealui PE CONTRASENS un limitator de viteză montat la o trecere de pietoni din dreptul unei școli, dar a fost filmat de camera unui aparat radar montat pe o mașină de Poliție. A rămas fără permis 60 de zile, a contestat sancțiunea spunând ba că nu a intrat pe contrasens pentru că veneau mașini, ba că a intrat, dar a fost caz fortuit. Instanța mai că-l face mincinos pe față. Domnul deputat se supără și se apucă de schimbat legi. Vă las să vă delectați citind mai jos”, a scris Godină pe Facebook.

Potrivit documentului prezentat de Godină, Florin Roman a fost amendat în 9 februarie 2016 de polițiștii de la IPJ Vâlcea. El a cerut anularea contravenției și a încercat să arate că se situa în imposibilitatea ”săvârșirii contravenției, având în vedere că, din sens opus, circulau alte autovehicule și se afla în cazul fortuit și a invocat prezumția de nevinovăție“. 

Cererea sa a fost însă RESPINSĂ de instanță, care a constatat că politicianul a încălcat normativele Codului Rutier. Fostul lider al PNL Hunedoara, Florin Roman, a scris ulterior un mesaj pe Facebook, o posibilă REPLICĂ la acuzele aduse de Godină.

Roman vorbește în termeni nu foarte laudativi despre PURTĂTORII DE UNIFORMĂ. ”În aceste zile am văzut adevărata față a multor purtători de uniformă, care amenință, înjură, folosesc tot soiul de procese verbale vechi, mizerii și atacuri de «baston» supărați ca mi-am permis să îmi fac treaba, deci să legiferez. Am fost atenționat de un alt inițiator al unei legi similare, care nu a trecut de Parlament, că reacția sistemului va fi una murdară. Sunt obișnuit cu astfel de atacuri. Înțeleg că pot exista și alte opinii, nu înțeleg însă cum oameni puși să apere legea o încalcă, folosind jumătăți de adevăr trunchiate și amenințări în spațiul public. Voi respecta legea și mă voi îndrepta împotriva acestor indivizi care se comportă ca niște interlopi. Argumentul lor este «bulanul» și minciuna. Am văzut trei sondaje pe tema radarelor ascunse în tufișuri: în toate, numărul celor care spun că este o măsură bună este mai mare. Această lege a stat aproape doi ani în dezbatere. Unde ați fost, măi contestatarilor? Ascunși prin boscheți? Un maestru al manipulărilor milițienești spune că am dat o lege pentru mine:))! Prietene, ești dus cu pluta:))! Legea a fost votată de Camera Deputaților! Când faci 12 ani naveta între Alba Iulia și București e imposibil să nu fii agățat de unii milițieni care stau la ciupeală, în timp ce la câteva sute de metri mai departe se întâmplă accidente. Pentru că pe unii nu-i interesează soarta participanților la trafic, ci ciupeala. Atât… din păcate! Nu voi ceda acestor mizerii și voi riposta instituțional împotriva celor care amenință, folosesc instituțiile statului pentru a atac la persoană, doar pentru că nu le convine o lege. Se pare că ministrul de paie al Internelor a pierdut busola, iar o instituție respectată este murdărită de tot soiul de personaje frustrate cu comportament infracțional”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Într-o altă intervenție, Roman acuză polițiștii rutieri că se opun semnalizării radarelor „doar pentru că dispare șpaga”.

Într-o altă intervenție, Roman acuză polițiștii rutieri că se opun semnalizării radarelor „doar pentru că dispare șpaga”.

Grupul Polițiștilor Rutieri nu a rămas însă indiferent. Polițiștii vor să depună plângere penală împotriva lui Roman, după ce acesta i-a catalogat pe oamenii legii drept „ȘPĂGARI” și „CIUBUCARI”. GPR a transmis și o scrisoare deschisă către Klaus Iohannis, cerându-i șefului statului să NU promulge legea care prevede presemnalizarea radarelor. Potrivit lor, numărul accidentelor (și așa ridicat!) va crește după implementarea acestei legi.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Strângere de bani pentru înmormântarea Mihaelei, judecătoarea care a murit într-un cumplit accident
De Neptun TV 25 martie 2019

Judecătoarea Mihaela Șerban va fi înmormântată marți, iar de întregul ceremonial s-au ocupat colegii și apropiații acesteia, deoarece singura rudă în viață a femeii este un văr.

Cum arată adăpostul pentru câinii fără stăpân de la Constanța. Centrul va fi redeschis curând
De Neptun TV 25 martie 2019

Lucrările la adăpostul pentru câinii fără stăpân situat pe strada Vârful cu Dor se apropie de final. Primăria Constanța a preluat sarcina gestionării serviciului public.

Buna Vestire 2019. Sărbătoare importantă astăzi. Tradiții, obiceiuri și superstiții de Blagoveștenie sau Ziua Cucului
De Mediafax 25 martie 2019

Buna Vestire, cunoscută și sub numele de Blagoveștenie sau Ziua Cucului, se sărbătorește pe data de 25 martie a fiecărui an și este o sărbătoare dedicată Maicii Domnului, informează Crestinortodox.ro. Această zi este legată de o serie de tradiții și obiceiuri specifice.

CONSTANȚA. Aplicație falsă pentru asigurarea gratuită a transportul public!
De Neptun TV 23 martie 2019

Aplicația falsă a fost descoperită de controlorii din autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța (RATC).

Mașini de lux, declarate dispărute în străinătate, descoperite în județul Constanța!
De Neptun TV 23 martie 2019

Mașinile, urmărite de autoritățile din țări precum Belgia, Franța, Austra, au fost descoperite la persoane din județul Constanța.

Începe sezonul croazierelor în Portul Constanța. Câte nave și-au anunțat sosirea în 2019
De Neptun TV 23 martie 2019

După doi ani în care au lipsit, navele de croazieră maritime vor acosta din nou în Portul Constanța. Cele fluviale vor deschide sezonul croazierelor în 2019.

România, condamnată la CEDO pentru că a refuzat instruirea unui deținut
De Neptun TV 22 martie 2019

Curtea a constatat că a fost încălcat articolul 2 al Protocolului nr. 1 în acest caz. Marian Flămînzeanu a primit 2000 de euro despăgubiri morale.

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE la Constanța și alte județe la suspecți bănuiți de evaziune fiscală de peste 6 milioane de dolari
De Neptun TV 21 martie 2019

Aproape 200 de percheziții au loc, joi dimineața, în 19 județe și în Capitală, la persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de dolari, prin evaziune fiscală. 4,5 milioane de dolari ar fi ajuns în China, fără documente legale.

Guvernul a decis să modifice legea taximetriei prin care să înlăture 'pirateria', după consultările cu transportatorii
De Neptun TV 21 martie 2019

Consultările între secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, reprezentanții ministerului Transporturilor și cei ai transportatorilor au avut loc în sediul Executivului. În urma discuțiilor s-a decis modificarea legii taximetriei, în scopul „înlăturării pirateriei din transportul de persoane”.

Sărbătoare mare! Ce să NU faci niciodată de Buna Vestire
De Neptun TV 21 martie 2019

Buna Vestire este sărbătorită în fiecare an în perioada Postului Mare, fiind una dintre sărbătorile pentru care Biserică acordă dezlegare la pește, indiferent în ce zi ar cădea această.

Ora de vară 2019. Când dăm ceasurile înainte? Se întâmplă curând
De Neptun TV 19 martie 2019

Ora de vară 2019. Astfel, ultima schimbare obligatorie a ceasului ar avea loc pe 31 martie 2019, (fiind ora de vară). Tările care vor dori să treacă permanent la ora de iarnă, vor putea face acest lucru pe 27 octombrie 2019.

SPIT Constanța eliberează PERMISELE DE ACCES în Zona Peninsulară
De Neptun TV 18 martie 2019

Cererile completate și documentele aferente se pot depune la ghișeele următoarelor agenții fiscale, situate la adresele: Str. Sulmona nr. 22 – Agenția fiscală nr. 3; Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall) – Agenția fiscală nr. 5; Bd. Tomis nr. 112 – Agenția fiscală nr. 6.

Exerciții militare în valuri de 5 metri. Forțele Navale Române participă la 'ARIADNE 19'
De Neptun TV 16 martie 2019

Forțele Navale Române participă cu nava maritimă hidrografică „Alexandru Cătuneanu” la exercițiul militar „ARIADNE 19”, defășurat în Marea Mediterană.

CONSTANȚA. Urmărire ca-n filme pe străzile din oraș - șofer oprit cu un foc de armă, după ce a lovit 5 mașini! VIDEO din mașina Poliției
De Neptun TV 15 martie 2019

În timp ce conducea cu viteză, mașina a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 oprite.

România se oprește, astăzi, 15 minute, să ceară construcția de autostrăzi!
De Mediafax 15 martie 2019

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

CONSTANȚA. Percheziții de amploare la contrabandiștii de tutun! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 15 martie 2019

Un număr de 98 de percheziții, în 22 de județe și în Capitală, au loc, vineri dimineață, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, la depozite și la oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

14 martie 2019 - Ziua Mondială a numărului Pi și 140 de ani de la nașterea lui Albert Einstein!
De Neptun TV 13 martie 2019

Ziua de 14 martie 2019 marchează atât sărbătorirea la nivel mondial a numărului Pi, cât și împlinirea a 140 de ani de la nașterea savantului de origine germană laureat cu Nobel Albert Einstein.

PREMIERĂ MONDIALĂ. Laserul de la Măgurele a atins cea mai mare putere din lume: 'A zecea parte din întreaga putere a Soarelui pe Pământ, concentrată într-o rază de lumină'
De Mediafax 13 martie 2019

Laserul de la Măgurele, proiect cofinanțat din fonduri europene, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume, Executivul organizând, miercuri, un eveniment pentru a marca această premieră mondială.

Senatorul Vergil Chițac, pasibil de dosar penal pentru fals în declarații!
De Neptun TV 12 martie 2019

Senatorul de Constanța Vergil Chițac riscă să fie cercetat penal pentru fals în declarații. Parlamentarul constănțean nu a specificat în declarațiile de interese faptul că deține și funcția de președinte al Asociației „Constanța Altfel”.

Începe Postul Paștelui. Tradiții și obiceiuri de lăsatul secului - ce ai voie să mănânci astăzi!
De Neptun TV 10 martie 2019

Duminica lăsatului sec de brânză este Duminica Izgonirii lui Adam din Rai, amintind, astfel, înainte de intrarea în Postul Sfintelor Paști, de căderea lui Adam din Rai prin păcat, adică prin despărțirea de Dumnezeu, omul pierzând astfel asemănarea cu El, amintește Adrian Cocoșilă într-un material publicat pe site-ul www.crestinortodox.ro.

Marinari repatriați după ce autoritățile au vândut vasul din Portul Constanța și au plătit salariile
De Neptun TV 10 martie 2019

Marinarii de pe o navă sub pavilion Panama, reținută în portul Constanța, au putut fi repatriați după ce autoritățile portuare au vândut vasul pentru plata salariilor navigatorilor, restante de jumătate de an, transmite corespondentul MEDIAFAX.