luni, 19 august 2019

Scandal sexual la un liceu! Două surori, eleve în clasa a X-a, protagoniste în filme pentru adulți!

Scandal sexual la un liceu! Două surori, eleve în clasa a X-a, protagoniste în filme pentru adulți!

Scandal imens într-un liceu din Iași. Două eleve de la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu“ sunt suspectate de reprezentanții școlii, dar și de cei ai Inspectoratului, că apar în filme porno ce sunt distribuite pe site-urile de videochat.

Cele două adolescente învață în clasa a X-a H de la unitatea școlară amintită și au fost descoperite în ipostaze compromițătoare chiar de una dintre mamele ce au copii înscriși în acea clasă.

Surse din inspectorat au precizat reporterului „Ziarului de Iași“ că mama ar fi fost cea care a sesizat și instituția.

"Femeia a aflat de la o cunoștință de-a fetelor că acestea apar în filme deocheate. În filmarea pe care ea a primit-o cele două minore apar practicând sex oral. A decis să facă reclamația pentru ca respectivele minore să nu aibă o influență nefastă și asupra fiicei sale, cu care sunt colege", scrie Ziarul de Iași.

Inspectoratul Școlar a demarat o investigație în acest caz, sesizând și Poliția.

"A existat o sesizare înregistratată la inspectorat. Colegii s-au deplasat la fața locului – e vorba de o echipă de inspectori și psihologi – și au discutat cu persoanele implicate despre faptele ipotetice semnalate. S-a constatat că aceste fapte nu sunt de competența ISJ, și, de aceea, atât instituția noastră, cât și școala se adresează Biroului de Combatere a Crimei Organizate", a precizat Sabina Manea, purtător de cuvânt al ISJ Iași.

Acesta nu este primul scandal cu tentă sexuală într-o școală din Iași. În aprilie, o profesoară de geografie a demisionat după ce un elev a descoperit că aceasta apare în imagini postate pe site-urile pentru adulți.

Comenteaza aceasta stire