joi, 18 iulie 2019

Scandalul dezinfectanților diluați. Premierul Dacian Ciolos: “Nu exclud nicio variantă”

Scandalul dezinfectanților diluați. Premierul Dacian Ciolos: “Nu exclud nicio variantă”

Scaunul ministrului sănătații Patriciu Achimaș-Cadariu se clatină. Premierul Dacian Cioloș  a declarat că nu exclude nicio măsură în cazul oficialului din sănătate, în urma controalelor anunțate.

'Dacă va fi cazul și când va fi cazul, așa cum am demonstrat și până acum, voi lua orice măsură, dar acum mă interesează să găsim soluții la problemele care sunt acolo și să putem scoate la lumină alte probleme care eventual se pot isca. Înțeleg foarte bine îngrijorările oamenilor. Pe de altă parte, trebui să ne așezăm ca să putem lua deciziile și vreau să îi asigur pe toți că n-o să ascund nimic, că n-o să neglijez nimic, că nu privesc cu superficialitate această problemă', a declarat premierul Cioloș.

Săptămâna viitoare, premierul Dacian Cioloș spune că își va forma un grup de oameni care cunosc bine sistemul de Sănătate, pentru a găsi soluții la problema care s-a iscat în privința dezinfectanților din spitale. Prim-ministrul nu a precizat, însă, de ce nu a făcut lucrul acesta până acum și a așteptat declanșarea unei noi crize în Sănătate pentru a acționa.

Comenteaza aceasta stire