duminică, 21 ianuarie 2018

SCENE INCREDIBILE ÎNTR-UN CIMITIR! Cuplu surprins în timp ce făcea sex pe un mormânt!

SCENE INCREDIBILE ÎNTR-UN CIMITIR! Cuplu surprins în timp ce făcea sex pe un mormânt!

Scene incredibile surprinse la Lugoj. Fără pic de rușine față de trecători sau respect față de cei decedați, un cuplu a făcut sex chiar pe un mormânt. 

Dezgustătorul spectacol a fost dat vineri, în cimitirul de pe strada Făgetului din Lugoj. Fără pic de rușine, cei doi „amorezați” s-au dezbrăcat și au făcut sex chiar pe unul dintre morminte. Scenele au fost surprinse de un cititor tion.ro, care a trimis câteva imagini pe adresa redacției.

Mai multe imagini AICI!

Sursă: tion.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Protest de amploare astăzi, în Capitală - mii de oameni din mai multe orașe s-au mobilizat pe Facebook!
De Neptun TV 20 ianuarie 2018

Mii de oameni din toată țara sunt așteptați la un protest de amploare față de modificarea legilor justiției și a Codurilor penale, în această seară, în București, urmând să se adune în Piața Universității, apoi să plece în marș către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, la Curtea Constituțională a României (CCR) și la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

ROMÂNIA! Iarna își intră în drepturi! Drumuri și școli închise, zeci de mii de locuințe fără curent, copaci smulși de vânt!
De Andreea Filip 18 ianuarie 2018

Episodul de iarnă de astăzi a lăsat urme adânci în urma lui. 77 de mii de locuințe din 100 de localități sunt deconectate de la rețeaua de curent electric, din cauza vremii. Cele mai afectate sunt județele Constanța, Tulcea și Brașov. De asemenea, zeci de școli sunt închise în toată țara, iar elevii au stat acasă pentru ca viața lor să nu fie pusă în pericol. Pe mai multe drumuri nu s-a circulat, iar transportul feroviar a fost serios avariat. O femeie din Iași a fost la un pas să moară după ce a așteptat ambulanța mai bine de cinci ore.

CONSTANȚA. Primăria Constanța va avea propriul serviciu de ecarisaj!
De Neptun TV 17 ianuarie 2018

Se are în vedere instalarea unor camere de supraveghere prin care iubitorii de animale să poată vedea în timp real cum sunt tratate animalele.

CONSTANȚA. Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață! Meteorologii anunță ploi
De Neptun TV 16 ianuarie 2018

Haosul din trafic de seara trecută s-a domolit în această dimineață. S-a circulat mai bine în oraș, deși șoferii au fost nevoiți să conducă mai prudent ca de obicei. Primul episod de iarnă a fost destul de blând și în județ, unde autoritățile spun că au putut interveni pentru că vântul nu a suflat cu atâta putere încât să viscolească și să troienească zăpada.

CONSTANȚA. Se caută polițiști locali - sunt angajați și oameni care au doar liceul! Care sunt condițiile de participare
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Primăria Constanța se pregătește să facă angajări masive la Poliția Locală. Nu mai puțin de 96 de posturi au fost scoase la concurs de municipalitate.

CONSTANȚA. Un tânăr a rămas fără mașina parcată în fața blocului - polițiștii i-au găsit autoturismul la Vama Nădlac!
De Neptun TV 13 ianuarie 2018

Un tânăr care a rămas fără autoturism, după ce hoții i l-au furat chiar din fața blocului, a primit o veste bună de la oamenii legii. Mașina i-a fost găsită în Vama Nădlac, din județul Arad. Se pare că hoții încercau să treacă granița, pentru a o vinde peste hotare. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

CONSTANȚA. Spitalul Județean de Urgență va fi dotat cu echipamente performante de imagistică medicală
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Investiții masive la Spitalul Județean de Urgență din Constanța. Unitatea medicală de la malul mării va fi dotată, anul acesta, cu echipamente performante de imagistică medicală.

CONSTANȚA. Metoda 'Accidentul' a mai făcut o victimă! Un bătrân a rămas fără 20.000 de lei după ce a fost sunat de un 'avocat'!
De Roxana Glăvan 9 ianuarie 2018

Oricât ar părea de greu de crezut, încă există constănțeni care se lasă păcăliți prin metoda „Accidentul”. Ultimul credul este un bărbat de 83 de ani din Constanța care, ieri noapte, a rămas fără 20 de mii de lei. Alte două persoane au fost sunate, în aceeași noapte, pentru a li se cere diverse sume de bani. Din fericire, și-au dat seama la timp că este vorba despre o înșelăciune și au anunțat poliția.

DESTIN FRÂNT la 16 ani! Larisa a fost ucisă de un adolescent care a urcat beat în mașina părinților! Fata se întorcea de la rugăciune
De Neptun TV 6 ianuarie 2018

Vecinii tânărului de etnie romă spun că l-au mai văzut conducând camioneta părinților, însă niciodată n-ar fi ajuns cu ea în drumul național, ci se limita să se plimbe pe ulița unde locuiește.

Veste proastă pentru români: medicii de familie nu mai dau trimiteri și rețete compensate!
De Neptun TV 2 ianuarie 2018

Medicii de familie din România își mențin decizia ca, începând de mâine, să nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, pacienții fiind afectați de faptul că nu vor mai primi trimiteri și rețete compensate, în timp ce cadrele medicale susțin că vor lucra „pro-bono”.