sîmbătă, 24 august 2019

CAPITALĂ! Un șofer DROGAT a distrus mai multe mașini, în timp ce își bătea iubita la volan! Cinci persoane, la spital! FOTO/VIDEO

CAPITALĂ! Un șofer DROGAT a distrus mai multe mașini, în timp ce își bătea iubita la volan! Cinci persoane, la spital! FOTO/VIDEO

Scene greu de descris în cuvinte au fost văzute, în această după amiază, în centrul Capitalei. O mașină scăpată de sub control a făcut zob alte trei autoturisme.

RECOMANDARE: PRIMELE DECLARAȚII ale șoferului DROGAT care a lovit patru mașini și a încercat să-și UCIDĂ soția: 'O excita când mergeam cu viteză'

În loc să fie atent la volan, șoferul își bătea iubita și a intrat în plin în mașinile oprite la semafor pe Bulevardul Dacia. Imediat după accident, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi și mașinile care traversau bulevardul. Câțiva agenți de la Poliția Locală au reușit, cu greu, să-l oprească pe bărbat. Agresorul e cercetat acum pentru tentativă de omor.

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, la intersecția cu bulevardul Dacia, fiind implicate patru autoturisme.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane - trei femei si doi barbați - , care au fost transportate cu ambulanțele la spital, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

La ora 19, traficul era în continuare blocat pe bulevardul Dacia. Autoritățile continuă cercetarea la fața locului.

Pompierii încearcă să desfacă portierele și portbajaul mașinii bărbatului care a provocat accidentul. Polițiștii au confirmat că acesta consumase cocaină.

Accidentul a fost provocat de un șofer care se afla sub influența drogurilor. Șoferul se certa cu partenera sa, în timp ce conducea, a lovit trei mașini la semafor, iar apoi a coborât cu prietena lui din mașină în timp ce băteau. Femeia era rănită, sângera și striga că partenerul său vrea să o omoare.

Atunci șoferul s-a îndreptat către un taxi, unde ar fi spart geamul și ar fi încercat să intre peste taximetrist și pasager.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire