vineri, 19 iulie 2019

Schimb dur de replici între președintele Nicolas Sarkozy și premierul David Cameron

Schimb dur de replici  între  președintele Nicolas Sarkozy și premierul David Cameron

Liderii zonei euro s-au întâlnit și aseară, în cadrul Summitului care a avut loc la Bruxelles. Aceștia au  pus la punct un plan eficient de combatere a crizei datoriilor.  Președintele Nicolas Sarkozy  a avut un schimb dur de replici cu  premierul David Cameron în legătură cu implicarea Marii Britanii în discuțiile consacrate crizei din zona euro. În timp ce liderul francez consideră că la  reuniunea finală de miercuri ar trebui să participe numai țările care au aderat la moneda unică europeană,  premierul britanic  a cerut ca toți liderii UE să fie prezenți, pentru că vor fi dezbătute subiecte care i-ar putea afecta.  Temele abordate la reuniunea de la Bruxelles au inclus problema recapitalizării băncilor europene, dar și noi strategii care să ajute economia Greciei, aflată în pragul falimentului.  Liderii europeni au discutat și despre necesitatea suplimentării Fondului european de stabilitate financiară, care dispune în prezent de 440 de miliarde de euro.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.