miercuri, 17 iulie 2019

Schimbare de lider în Turul Dobrogei la ciclism

Vântul și ploaia i-au însoțit pe cei 70 de cicliști o bună parte din cursa etapei a doua a Turului Dobrogei. S-au rulat 130 de kilometri pe un traseu Constanța-Mangalia și retur, prin Negru-Vodă. Plutonul s-a împărțit în trei grupuri încă de la începutul cursei. Diferența dintre primul grup și celelalte a fost la un moment dat de 4 minute. După 2 zile de concurs, întrecerea s-a rezumat practic la o luptă în doi oferită de reprezentanții celei mai bune echipe, una multinațională, Tușnad Cycling team.

Nicolae Tanovitkhii, liderul de ieri, a predat ștafeta conaționalului său, moldoveanul Sergiu Cioban. Sergiu avea să câștigea această a doua etapă cu timpul de 2 ore, 54 de minute și 29 de secunde. El a fost urmat de Valentin Pleșa de la Petrolul Ploiești. Două secunde îl despart pe Sergiu Cioban de Nicolae Tanovitkhii în clasamentul general, în așa fel încât ultimele 2 etape devin foarte interesante. Pentru mâine se anunță o etapă decisivă, ultima pe șosea, care va avea 120 de kilometri. Traseul parcurge sud-vestul Dobrogei. Se va pleca de la Constanța până la Urluia și retur, cicliștii fiind așteptați la sosirea în Constanța în jurul orei 13. Imagini și comentarii din etapa a doua, încheiată astăzi, veți putea urmări în cadrul reportajului nostru special de la ora 21:25.    

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.