miercuri, 21 august 2019

Școala de bune practici în turism - primarii din Constanța și Tulcea, învățați cum să promoveze atracțiile turistice!

Turismul nu se face doar în Constanţa, ci în toată Dobrogea, căci avem un pământ încărcat de istorie. Este premisa de la care au pornit organizatorii „Şcolii de bune practici în turism”. Aşa se face că, în cadrul celor trei zile de desfăşurare a evenimentului, primarii din mai multe localităţi, atât din Constanţa, cât şi din Tulcea, au învăţat de la specialişti cum să-şi promoveze punctele de atracţie turistică.

De Andreea Bajdechi 19:12, 3 noiembrie 2017 63 vizite LITORAL

Nici nu s-a terminat anul 2017, iar patronatele din turism se gândesc deja la sezonul 2018. Nu este prea devreme pentru pregătiri, căci specialiștii își doresc ca turismul în zona Dobrogei să se extindă și dincolo de sezonul estival.

Iar pentru acest lucru au pus la punct evenimentul „Școlii de bune practici în turism” adresat autorităților din localitățile cu un mare potențial în acest domeniu. Comuna Adamclisi este una dintre destinațiile atractive, dacă ține cont că Tropaeum Traiani este unul dintre cel mai importante monumente antice de pe teritoriul României.

Discuțiile în cadrul Școlii de bune practici în turism au atins numeroase aspecte. Iar specialiștii le-au prezentat primarilor strategiile primare pe care trebuie să le pună la punct ca să se bucure de turiști în localitățile lor.

Așadar, turismul Dobrogean poate fi exploatat mai mult decât până acum, iar autoritățile din domeniu fac demersuri în acest sens. 

Comenteaza aceasta stire