joi, 20 iunie 2019

Se anunță o participare numeroasă la a doua ediție a „Maratonului Nisipului”

Succesul de care a avut parte anul trecut “Maratonul Nisipului” i-a făcut pe organizatori să ridice ştacheta. Evenimentul, care se va desfăşura duminica viitoare, se va bucura de o participare consistentă din străinătate, dar şi din ţară.

Peste 300 de participanți s-au înscris deja la Maratonul Nisipului”, organizat de Asociația Sportivă “SanaSport”  în parteneriat cu autoritățile locale din Constanța. Evenimentul, unic în Europa, va avea la start o participare numeroasă și din afara țării. Sportivi din SUA, Marea Britanie, Italia, Rusia, Republica Moldova, Nigeria, Coreea de Sud sau Camerun și-au anunțat deja prezența duminica viitoare pe plaja din Mamaia. 

Competiția se adresează atât alergătorilor amatori, cât și celor de performanță și  cele trei probe: maraton, semi-maraton și cursa de 10 km. Va avea loc și o cursă specială numită  „Family Run”, care va fi rezervată părinților și copiilor.

 

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.