miercuri, 24 iulie 2019

Se conturează alianța

Se conturează alianța

Viitoarea colaborare electorală dintre PSD și Alianța de Centru Dreapta prinde contur la Constanța. Subiectul a fost dezbătut la Conferința Ligii Aleșilor Locali din județul Constanța, unde aproximativ 400 de social democrați au adus argumente pro și contra alianței în teritoriu. Atât parlamentarii PSD de Constanța, cât și conducerea județeană a partidului militează pentru o colaborare înregistrată oficial, astfel încât președintele Traian Băsescu să nu mai poată refuza premierul actualei opoziții.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.