luni, 22 iulie 2019

Se conturează alianța - update

Se conturează alianța - update

Social democrații constănțeni sunt hotărâți să parafeze în cel mai scurt timp alianța cu liberalii și conservatorii.  Liderii județeni ai PSD spun că doctrina nu mai conteză în aceste momente, ci doar o coaliție puternică, înregistrată conform Constituției, care să poată prelua puterea din mâinile PDL. Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, le-a spus celor prezenți la Conferința Ligii Aleșilor Locali să nu se gândească numai la interesele localităților pe care le conduc, ci la binele întregii țări.

 

Senatorii de Constanța, invitați la Conferința Ligii Aleșilor Locali, care s-a desfășurat la Năvodari, susțin la rândul lor alianța cu PNL și PC pe care o consideră singura alternativă politică în măsură să răstoarne actuala putere și să stopeze declinul economic al României.

Cu toate că există și voci ce militează pentru ca această alianță să nu se formeze, cel puțin în localitățile în care PSD a câștigat detașat alegerile, liderii social democrați le-au explicat aleșilor locali importanța unui asemenea pas.

La întrunirea Ligii Aleșilor Locali a fost votată și  noua conducere a acestui for.  Astfel, președinte a fost ales prim vicepreședintele PSD Constanța, Nicușor Constantinescu iar vicepreședinți, primarii Claudiu Tusac, Mariana Mircea, Nicolae Matei și Gheorghe Murat.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.