miercuri, 23 mai 2018

Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina

De Mediafax 11:06, 3 mai 2018 1048 vizite Meteo
Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina

"Este vorba despre astăzi (joi -n.r.) și mâine (vineri -n.r.) când avem temperaturi între 25 și 32 de grade. Vor fi 32 de grade prin vest și centru, 30 de grade prin Lunca Dunării, la București sunt 28-29 de grade. Mai scăzute puțin vor fi temperaturile pe litoral și în zonele de munte. Astăzi și mâine, vor fi ploi relativ puține, astăzi doar izolat, mâine, local, la munte", a declarat, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

"Sâmbătă și duminică crește gradul de instabilitate și se înmulțesc aversele cu descărcări electrice, vânt, condiții de grindină. Ploile vor avea caracter torențial. Sâmbătă, ploile vor fi mai mult la munte, în vest și în centru. Duminică, o să apară și în celelalte regiuni. Mai ferită ar fi partea de sud-est a țării, spre litoral ar trebui să rămână totuși, în mare parte din timp, vreme destul de bună. În weekend, scad temperaturile și ajung mai apropiate de cele normale. De exemplu, pe 6 mai, adică duminică, vor fi între 21 și 30 de grade. Cele mai mari valori termice vor rămâne în sud-est unde vremea va fi mai bună", potrivit sursei citate.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO de ultimă oră! Cod galben de ploi în mai multe județe din țară - HARTA ZONELOR VIZATE!
De Neptun TV 14 mai 2018

Meteorologii au emis cod galben de ploi, pentru zilele de marți și miercuri, în mare parte a țării, cantitățile de apă depășind, în unele zone, 60 de litri pe metrul pătrat, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ploi torențiale și grindină, la sfârșit de săptămână! PROGNOZA METEO la mare, la munte și în țară
De Neptun TV 11 mai 2018

Vor fi înnorări temporare în primele ore ale intervalului în sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va concretiza prin accentuarea temporară a nebulozității, averse și descărcări electrice.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se încălzește ușor - cum o să fie în weekend!
De Neptun TV 10 mai 2018

Meteorologii anunță că vremea va fi normală termic în regiunile sudice, local chiar răcoroasă, dar se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO 7-20 MAI! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni - când vin ploile de vară!
De Neptun TV 7 mai 2018

Temperaturile se mențin ridicate în următoarea perioadă în majoritatea regiunilor țării deși sunt anunțate mai multe zile cu averse.

Se schimbă vremea! România, lovită de furtuni - meteorologii anunță și o scădere a temperaturilor!
De Neptun TV 6 mai 2018

După zile autentice de vară, cu temperaturi de 32 de grade, meteorologii anunță furtuni violente. Vremea de schimbă de duminică seara, când apar fenomene de instabilitate atmosferică, iar mercurul din termometre începe să scadă.

METEO. Temperaturi de vară în acest weekend. Când se întorc furtunile și ploile!
De Neptun TV 5 mai 2018

Putem spune că avem un weekend de vară, mai ales că se vor semnala și fenomene de instabilitate.

Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina
De Mediafax 3 mai 2018

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni! Care sunt zonele în care va ploua
De Neptun TV 1 mai 2018

Meteorologii ne aduc vești nu tocmai bune pentru perioada imediat următoare.

VREMEA în minivacanța de 1 MAI. Temperaturile vor ajunge la 30 de grade Celsius. La ce să se aștepte turiștii care ajung pe litoral
De Neptun TV 28 aprilie 2018

Sunt temperaturi cu aproape 10 grade mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În țară, va fi un cer variabil, mai mult senin, în prima parte a zilelor și pe parcursul nopților.

PROGNOZA METEO 23 APRILIE - 6 MAI! Meteorologii anunță vreme frumoasă, dar și ploi - cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai
De Neptun TV 23 aprilie 2018

Meteorologii anunță pentru următoarea perioadă o vreme deosebit de caldă, chiar dacă înainte de perioada de minivacanța de 1 Mai regimul termic va coborî puțin. Ploi vor apărea în toate regiunile, însă cantitățile vor fi mai însemnate cantitativ după 2 mai.