marţi, 16 octombrie 2018

Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina

De Mediafax 11:06, 3 mai 2018 1075 vizite Meteo
Se schimbă vremea. Când vin ploile torențiale și grindina

"Este vorba despre astăzi (joi -n.r.) și mâine (vineri -n.r.) când avem temperaturi între 25 și 32 de grade. Vor fi 32 de grade prin vest și centru, 30 de grade prin Lunca Dunării, la București sunt 28-29 de grade. Mai scăzute puțin vor fi temperaturile pe litoral și în zonele de munte. Astăzi și mâine, vor fi ploi relativ puține, astăzi doar izolat, mâine, local, la munte", a declarat, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

"Sâmbătă și duminică crește gradul de instabilitate și se înmulțesc aversele cu descărcări electrice, vânt, condiții de grindină. Ploile vor avea caracter torențial. Sâmbătă, ploile vor fi mai mult la munte, în vest și în centru. Duminică, o să apară și în celelalte regiuni. Mai ferită ar fi partea de sud-est a țării, spre litoral ar trebui să rămână totuși, în mare parte din timp, vreme destul de bună. În weekend, scad temperaturile și ajung mai apropiate de cele normale. De exemplu, pe 6 mai, adică duminică, vor fi între 21 și 30 de grade. Cele mai mari valori termice vor rămâne în sud-est unde vremea va fi mai bună", potrivit sursei citate.

Comenteaza aceasta stire

Toamna adevărată își intră în drepturi - cum se schimbă vremea, ce ne așteaptă în noiembrie!
De Neptun TV 15 octombrie 2018

Toamna adevărată își intră în drepturi. De la jumătatea lunii octombrie, temperaturile ating normalul perioadei, iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

PROGNOZĂ METEO de weekend. Vreme predominant frumoasă în toată țara - temperaturi de până la 25 de grade!
De Neptun TV 13 octombrie 2018

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în următoarele zile, când temperaturile maxime vor ajunge până la 25 de grade.

PROGNOZĂ METEO 8-21 OCTOMBRIE. Vremea frumoasă se prelungește - de când se întorc ploile!
De Neptun TV 8 octombrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru intervalul 8 octombrie - 21 octombrie.

PROGNOZĂ METEO WEEKEND. Vreme caldă sâmbătă și duminică! ANM: Valorile termice sunt peste cele obișnuite
De Neptun TV 6 octombrie 2018

Sfârșitul de săptămână aduce vreme frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii, precizând că valorile termice vor fi situate peste cele obișnuite pentru această perioadă.

PROGNOZĂ METEO. Unde lovesc ploile, care va fi cea mai rece noapte și când se încălzește
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Deși temperaturile cresc ușor, vremea continuă să rămână deosebit de rece dimineața și seara, iar ploile își vor face din nou apariția. Noaptea de 5 octombrie se anunță cea mai rece.

PROGNOZĂ METEO până pe 14 octombrie! Vreme extrem de schimbătoare în următoarele două săptămâni
De Neptun TV 2 octombrie 2018

Temperaturile vor oscila in perioada urmatoare si vremea se va schimba rapid, in perioada 1-14 octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în acest weekend!
De Neptun TV 29 septembrie 2018

Sfârșitul de săptămână aduce vreme răcoroasă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. Condițiile de ploaie sunt minime, sunt așteptate ninsori slabe pe culmile înalte ale munților, însă în Capitală vremea va fi predominant frumoasă cu temperaturi care vor depăși 20 de grade Celsius.

O nouă ALERTĂ METEO! Frig, vânt puternic și brumă timpurie în toată țara - cât timp este valabilă avertizarea meteorologilor!
De Neptun TV 25 septembrie 2018

În intervalul menționat vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4 - 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.