vineri, 19 iulie 2019

Secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia, modernizată cu ajutorul Clubului Rotary 'Cetatea Tomis'

Locuitorii din Medgidia, dar și din împrejurimi, au de acum înainte o șansă în plus la viață. Astăzi, în prezența primarului localității, Valentin Vrabie, a fost dată în folosință noul echipament ce va înzestra secția de laparoscopie a Spitalului Municipal Medgidia.

Aceasta a fost renovată și echipată grație unei donații în valoare de 56.000 de dolari din partea Clubului Rotary „Cetatea Tomis”, cu sprijinul Clubului Rotary Internațional și a Clubului Rotary „Oklahoma City“ din Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație cu care a fost dotată secția, cadrele medicale din Medgidia vor putea efectua intervenții chirurgicale pentru multiple afecțiuni și cu timpi de recuperare mult reduși.

După dotarea Spitalului Municipal din Medgidia, membrii Clubului Rotary „Cetatea Tomis” au anunțat că vor continua acest tip de acțiuni iar următoarea donație va fi făcută la Năvodari.

Potrivit statisticilor, Spitalul Municipal din Medgidia deservește unui număr de aproximativ 180.000 de persoane, din municipiu și din localitățile limitrofe

Comenteaza aceasta stire