luni, 23 iulie 2018

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Care a fost rezoluția dată împotriva statului paralel

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD s-a încheiat astăzi cu adoptarea în unanimitate a unei rezoluţii în care PSD acuză statul paralel că foloseşte instituţii şi fonduri publice pentru a prelua puterea. Totodată, liderii social democraţi arată cu degetul spre preşedintele României, Klaus Iohannis, care a permis comiterea de abuzuri. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma discuţiilor de astăzi s-a luat decizia ca filialele judeţene de partid să aibă libertatea organizării de mitinguri.

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD care s-a desfășurat la Băile Herculane s-a finalizat cu mai multe decizii. Astfel, cu unanimitate de voturi, CEX al PSD a adoptat o rezoluție prin care arată că există un Stat paralel în România. Din rezoluția PSD rezultă că președintele Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi sunt principalii exponenți.

Potrivit rezoluției adoptate, statul paralel folosește bugetul de stat pentru a-și pune în aplicare acest plan. Textul acesteia arată că președintele Klaus Iohannis este complice și nu intervine sub nicio formă în stoparea statului paralel. Astăzi, Iohannis a afirmat că persoanele cu dosare penale nu ar trebui să fie în fruntea statului. Replica lui Dragnea nu s-a lăsat așteptată.

 "Nu a spus nimic nou. Probabil că doar cei care fură case au dreptul să stea acolo", a spus Liviu Dragnea, președintele PSD.

O altă decizie importantă adoptată astăzi se referă la eventualitatea organizării unor mitinguri.

 „Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă un miting, eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens", a mai spus Dragnea..

Tot în ședința Comitetului Executiv Național al PSD de astăzi s-a făcut o evaluare a guvernării. Potrivit conducerii social-democrate, măsurile și termenele din programul de guvernare au fost respectate, dovadă fiind creșterea economică a României, cea mai mare din Europa. 

Comenteaza aceasta stire

Prima reacție a lui Radu Mazăre după ce a fost achitat în dosarul Henri Coandă
De Neptun TV 29 iunie 2018

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, Radu Mazăre a afirmat că în România sentințele se dau în funcție de curajul judecătorilor de a înfrunta sistemul.