luni, 22 iulie 2019

Șeicul român

După o primă repriză albă, rușii de la Zenit Sankt Petersburg au reușit să deschidă scorul în minutul 63 prin ungurul Huszti. În ultimele secvențe ale partidei, când nimic nu părea că se mai poate întâmpla, Mirel Rădoi a prins un șut de excepție din lovitură liberă și a trimis balonul în vinclul porții lui Viacheslav Malafeev, restabilind astfel egalitatea și trimițând partida în prelungiri. Cum și după acestea scorul s-a menținut egal, 1-1, s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri. Primul executant a fost chiar Mirel Rădoi, care l-a mai învins o dată pe Malafeev. Campioana Rusiei a ratat două lovituri și astfel că fostul căpitan al Stelei și-a trecut în cont primul trofeu din 2011, Dubai Cup. Prezentă și ea la turneul din Dubai, echipa românilor Mircea Lucescu și Răzvan Raț, Sahtior Donetk, a terminat doar pe locul cinci, după ce a învins formația cehă Sparta Praga, cu scorul de 2-1.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.