luni, 24 iunie 2019

Sergiu Cioban a câștigat etapa a 2-a a Turului Dobrogei la ciclism

Sergiu Cioban a câștigat etapa a 2-a a Turului Dobrogei la ciclism

Plutonul s-a rupt în trei, iar la un momendat s-a înregistrat chiar și o diferență de 5 minute între ele. Finish-ul a fost adjudecat de Sergiu Cioban de la Tușand Cycling Team care în aceste condiții a preluat și tricoul galben . Mai multe amănunte, imagini și declarați de la această etapă le ve-ți putea urmării în jurnalul principal de Sport, dar și în reportajul special de la ora 21 și 25 de minute.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.