marţi, 20 august 2019

Shenzhen Open.Simona Halep s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Irina Begu!

Shenzhen Open.Simona Halep s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Irina Begu!

Simona Halep, principala favorită și liderul mondial, o va întâlni, vineri, pe Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul patru și locul 43 WTA, în semifinalele probei de simplu de la Shenzhen Open, după care cele două vor face pereche în proba de dublu.

Toate meciurile programate vineri la turneul de la Shenzhen vor avea loc pe arena centrală, atât la simplu, cât și la dublu. Partida inaugurală va începe la 08:00 (ora României) și va reprezenta un duel sută la sută românesc. În prima semifinală de simplu, Halep o va înfrunta pe Begu.

În cea de-a doua semifinală, rusoaica Maria Șarapova, locul 59 WTA, o va înfrunta, după ora 10:00, pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul șase și locul 47 WTA.

Vor urma, după aceste meciuri, semifinalele de dublu, unde cuplul Halep/Begu va juca împotriva perechii Anna Blinkova/Nicola Geuer (Rusia/Germania).

Ultimul meci al zilei se va disputa între perechile Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul unu, și Lesley Kerkhove/Lidziya Marozava (Olanda/Belarus).

Comenteaza aceasta stire