sîmbătă, 23 februarie 2019

Show exploziv la Campionatul Mondial al Jocurilor de Artificii - VIDEO

Campionatul Mondial al Jocurilor de Artificii este prin definiţie una dintre cele mai luminoase competiţii din lume. Găzduit anul acesta de Rusia, concursul a lăsat spectatorii cu gurile căscate.

Echipe pirotehnice din nouă țări s-au înscris în această competiție explozivă. Pirotehniști veniți în Rusia din state europene, dar și din China și Mexic, au luminat cerul nopții de deasupra regiunii Kaliningrad.

Campionatul Mondial al Jocurilor de Artificii, ediția 2016, a avut loc în fiecare duminică seară de pe întreaga durată a lunii septembrie.

Pentru că ștacheta a fost ridicată de la an la an, pirotehniștii au apelat la complicate jocuri de lumini și la coregrafii pirotehnice dictate de melodii bine alease.

Competiția câștigată de țara gazdă a atras zeci de mii de spectatori.

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.