miercuri, 21 august 2019

Show-ul de acrobație aeriană AEROMANIA, premiat la Gala Litoralului Românesc

Show-ul de acrobaţie aeriană AEROMANIA a primit diploma de onoare pentru “cel mai spectaculos show aviatic de pe litoral” în cadrul primei ediții a Galei Litoralului Românesc, organizată de Federația Patronatelor din Turismul Românesc în colaborare cu Fashion TV și Phoenicia Hotels la Phoenicia Luxury, pe 20 august 2017.

Show-ul de acrobație aeriană AEROMANIA, premiat la Gala Litoralului Românesc

   “Aeromania este, într-adevăr, un spectacol. Unul complex, cu foarte multe componente: acrobație aeriană, concerte live, expoziții de mașini retro și avioane în static display, concursuri de fotografie, prezentare de colecții unice în țară etc. Deși se desfășoară într-o singură zi, efortul organizatoric este unul considerabil și începe cu câteva luni bune înaintea evenimentului. De aceea ne bucură foarte tare acest premiu, mai ales având în vedere faptul că obiectivul nostru principal încă de la prima ediție este de a participa la transformarea litoralului românesc într-o destinație de top, dezirabilă, în esență de a impulsiona turismul în această zonă”, a explicat Adrian Vasilache, General Manager Regional Air Services.

Alături de Aeromania, alte evenimente desfășurate la Marea Neagră au fost premiate: Festivalul Neversea - pentru cel mai mare festival de pe litoral din acest an și Festivalul Sunwaves - pentru susținerea muzicii de calitate pe litoralul românesc, dar și hoteluri, agenții de turism, cluburi, plaje, manageri și evenimente, inclusiv mass media care se implică în dezvoltarea litoralului românesc.

   Prima ediție a Galei Litoralului Românesc a deschis seria de evenimente dedicate exclusiv celor care promovează și dezvoltă turismul în zona litoralului Mării Negre prin investiții, servicii de calitate și activități social-educative oferite turiștilor care vin în vacanță la malul Mării Negre.

Pe 19 august s-a desfășurat a 11-a ediție a airshow-lui Aeromania, unde au evoluat: multimplul campion mondial și european Jurgis Kairys, Iacării Acrobați, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forțele Aeriene Române ROAF, Forțele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere și parașutiști. Pe scena de concerte au urcat chitaristul italian Daniele Gottardo, Proconsul și The ROCK, iar gazda evenimentului a fost Mihai Mărgineanu.

In 2017, AEROMANIA este dedicată aniversării a 50 de ani de la prima misiune de zbor realizată de piloții AVIASAN, pe 27 martie 1967, pe Aerodromul Tuzla.

 

Comenteaza aceasta stire